0341-217034Bereikbaar tot 20:30 uur
Nunspeet
Zonnepanelen in Nunspeet

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nunspeet

Zonneplan is trots op de inwoners van gemeente Nunspeet. Iedereen is namelijk al goed bezig met verduurzamen. Zo heeft de Da Costaschool al 58 zonnepanelen op het dak en ook tennisvereniging NTC de Wiltsangh heeft maar liefst 130 zonnepanelen. Gemeente Nunspeet is dus al goed bezig. Ook de inwoners kiezen steeds meer voor zonnepanelen. Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak?

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in gemeente Nunspeet al bespaard. Gemiddeld bespaart een huishouden jaarlijks ongeveer  €1.027. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk Zonneplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en natuur wat jij gaat besparen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Nunspeet:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nunspeet kende afgelopen jaar 1067 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nunspeet zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nunspeet ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nunspeet kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nunspeet

Al 1.914 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nunspeet gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Nunspeet

Voor de start van het zonnepanelenproject in Nunspeet heeft Zonneplan onderzoek gedaan naar de gemeente. Zo is er in Nunspeet geen sprake van beschermd stadsgezicht. Hiermee heb je als inwoner geluk, aangezien er anders een vergunning nodig is om zonnepanelen te plaatsen. Nu is een aanvraag bij Zonneplan nóg makkelijker geregeld!

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Nunspeet

Ben je opzoek naar een installateur voor zonnepanelen in Nunspeet ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag langs om de perfecte installatie af te leveren. Onze monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Acadamy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen.

We hebben al veel installaties mogen leveren in Nunspeet . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4 over 17.615 reviews. Wij zijn hier bij Zonneplan dan ook trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent. Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Zonnepanelen kopen in Nunspeet

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Nunspeet CO2-neutraal  is. Veel Nunspeters zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Nunspeet . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Nunspeet ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Nunspeet .

Nunspeet gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Nunspeters voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Nunspeet !

Vragen over zonnepanelen in Nunspeet

 • Waarom zonnepanelen kopen in Nunspeet?

  Zonnepanelen kopen in Nunspeet heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nunspeet liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Nunspeet?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Nunspeet . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Nunspeet?

  Wij installeren zonnepanelen vanuit ons eigen installatiedepot in Zwolle. Daarnaast zijn er in de regio Nunspeet ook twee lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo en Drost Instal B.V. uit Wezep. Tijdens de installatiedag komt het team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektricien. Deze Zonneplanners starten de installatie door de details van belangrijke stappen van de installatie met jou te bespreken.


Nunspeet in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nunspeet steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nunspeet er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nunspeet

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!