Renkum
Zonnepanelen in Renkum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Renkum

Wat is Renkum al goed bezig met verduurzamen! Zo koos de gemeente als eerste voor het Smart City Nederland-model. Dit heeft geleid tot het verduurzamen van alle 6.300 lichtpunten waardoor 79% energie is bespaard! Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Met de aanschaf van zonnepanelen besparen zij niet alleen op hun energierekening, maar dragen ze ook bij aan het milieu. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met zonnepanelen bespaart één huishouden gemiddeld €1.027 per jaar. De inwoners van Renkum hebben gezamenlijk al bespaard. Daarnaast is er met het gebruik van zonne-energie kg CO2 bespaard.

Na de aanvraag van de dakcheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Renkum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Renkum kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Renkum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Renkum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Renkum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Renkum

Al 2.202 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Renkum gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Renkum

Zonneplan onderzoekt de potentie van alle koopwoningen in Renkum . Hierbij wordt gekeken naar geschikte daken die genoeg ruimte voor zonnepanelen hebben, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Uit het onderzoek blijkt dat er daken in Renkum zijn die nog kunnen profiteren van zonnepanelen.

Onze klanten zijn tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4 uit 17.615 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

Zonnepanelen installateur Renkum

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Renkum ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in de omgeving van Renkum zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Zij installeren geheel zwarte panelen van absolute topmerken met een vermogen van 400Wp per zonnepaneel. Daarnaast krijgt u de Zonneplan One omvormer die ervoor zorgt dat jij de opgewekte stroom ook daadwerkelijk kan gebruiken of terug leveren. Wat jouw zonnepanelen opbrengen zie je live en overzichtelijk terug in de Zonneplan App. Deze werkt via een versleutelde 4G-verbinding zodat deze informatie ook daadwerkelijk van jou blijft

 

Zonnepanelen kopen in Renkum

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Renkum energieneutraal is. Veel inwoners van Renkum zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Renkum . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Renkum ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Renkum .

Renkum gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Renkum voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Renkum zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Renkum !

Vragen over zonnepanelen in Renkum

 • Waarom zonnepanelen kopen in Renkum?

  Zonnepanelen kopen in Renkum heeft voordelen. Op steeds meer daken in Renkum liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Renkum?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Renkum . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Renkum?

  In Arnhem hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Renkum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Renkum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Renkum er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Renkum

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!