088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Veessen
Zonnepanelen in Veessen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Veessen

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners uit de gemeente Heerde. Dit is te zien aan de 1.591 koopwoningen met zonnepanelen. Benieuwd waarom deze huishoudens voor zonnepanelen hebben gekozen?

Het is niet zo vreemd dat zonnepanelen interesse wekken bij de inwoners van  de gemeente Heerde. Door zonnepanelen aan te schaffen kun jij namelijk flink besparen op jouw energierekening. Met 1.042 zonuren in de gemeente Heerde kan een huishouden jaarlijks gemiddeld €1.027 besparen. Er is door de huishoudens met zonnepanelen het afgelopen jaar maar liefst €1.633.957 bespaard Jij kunt misschien net als veel inwoners uit Heerde profiteren van zonnepanelen. Wil jij weten hoeveel jij kunt besparen? Met de gratis postcodecheck kun jij erachter komen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt een van onze adviseurs jouw woning onder de loep. Deze adviseur bekijkt de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak en verwerkt deze in een persoonlijk dakplan. In dit plan staat informatie over de gekozen materialen, totale kosten en besparingen. Bij het maken van het plan wordt er rekening gehouden met jouw wensen en energieverbruik. Al 792 inwoners uit de gemeente gingen jou voor!

Waarom juist nu zonnepanelen in Veessen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Veessen kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Veessen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Veessen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Veessen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Veessen

Al 1.591 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heerde gingen je voor.

Zonnepanelen in de gemeente Heerde

4.189 inwoners van de gemeente Heerde kunnen gaan profiteren van zonnepanelen, deze inwoners hebben namelijk een geschikte woning voor zonnepanelen. Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan in de gemeente Heerde. Zonneplan doet namelijk onderzoek naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente. Van het aantal geschikte woningen profiteert al 28% van zonnepanelen. De kans is groot dat jouw dak nog kan profiteren van zonnepanelen!

Duurzaamheid in gemeente Heerde

Gemeente Heerde is ambitieus en heeft de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er binnen de gemeente net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Met  zonnepanelen op jouw woning draag je bij aan het behalen van de doelstelling en bespaar je daarnaast dagelijks op jouw energierekening. Zonneplan helpt jou graag bij de overstap op zonne-energie.


Veessen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Veessen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heerde er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heerde

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!