088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Oosterwolde

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

857 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 82.800 besparen

Elk jaar samen besparen

6123 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Oosterwolde

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Ooststellingwerf. Dit is te zien aan de 995 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Ooststellingwerf. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit de gemeente Oosterwolde

Ik vond het ideaal dat alles op afstand berekend en opgemeten kon worden. Mijn persoonlijke contactpersoon heeft me alle zorgen uit handen genomen. Zij is zeker één van de redenen geweest dat ik voor Zonneplan heb gekozen.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Ooststellingwerf heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Ooststellingwerf vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in Oldebergkoop of Ravenswoud en wilt u zonnepanelen? Let dan op want misschien heeft u een vergunning van de gemeente nodig.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Ooststellingwerf haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Ooststellingwerf. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

10 reviews van mensen uit de omgeving van Ooststellingwerf

Gemiddeld
9,2
9.0
De keuze voor Zonneplan is een hele goed keuze geweest. Ik ben zeer enthousiast over Zonneplan en dat heeft ervoor gezorgd dar al vier kennissen zonnepanelen van Zonneplan hebben afgenomen. Het contact met Zonneplan was zeer goed. Dit heeft ervoor gezorgd dat er geen verrassingen waren tijdens de installatie. Alles is prima, volgens plan, verlopen. Zonneplan is een goed bedrijf!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
De service van Zonneplan was goed en alles is helemaal duidelijk. Ik kreeg altijd erg snel reactie van de adviseur op mijn vragen en dat zorgde ervoor dat het contact lekker vlot verliep.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
De monteurs waren erg vriendelijk en hebben goed gewerkt. Na de tijd zijn ze nog even koffie blijven drinken met een lekkere koek erbij.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Bij mijn zonnepanelen zit een Zevercloud waarin ik mijn opbrengsten kan inzien. Fijn, want nu ga ik een stuk zuiniger met mijn energie om. Om even een voorbeeld te geven: vorig jaar had ik een kachel in mijn schuur staan, maar ik wist niet dat deze zoveel energie verbruikte. Ik bekijk graag mijn opbrengsten van de panelen. Wat ik niet wist was dat de Essent app niet samenwerkt met Zevercloud. Nu heb ik twee programma's nodig om mijn opbrengsten en verbruik in te zien. Opzich niet erg, maar wel handig om van te voren te weten. Naast zonnepanelen ben ik van plan om mijn verlichting aan te passen naar led. Zo kan ik nog meer energie besparen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Het contact met de adviseur was heel erg prettig! Informatie was erg duidelijk en de installatie was vlekkeloos uitgevoerd. Hele vriendelijke mannen die wisten wat ze moesten doen. Één tip: blijf doen wat jullie doen, dat doen jullie namelijk goed!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. We hebben goed advies gekregen, de installatie is perfect gelopen het ging erg snel en de btw is keurig afgehandeld.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik heb niks aan te merken op Zonneplan. De panelen zijn mooi en de installatie is snel en goed verlopen. Een dikke 10 dus!
Zonnepanelen Appelscha
Gekozen voor Zeverlution 2000S exclusief combox en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De hoofdreden dat ik voor Zonneplan heb gekozen is de manier waarop ze communiceren. Bijvoorbeeld aan de professionele woordkeuze en een respectvolle behandeling tijdens de gesprekken merk je dit. Je voelt je niet echt klant, maar je wordt echt geadviseerd.
Zonnepanelen Fochteloo
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 6000TL-20 en BYD 260 Wp

10.0
Ik vond het ideaal dat alles op afstand berekend en opgemeten kon worden. Mijn persoonlijke contactpersoon heeft me alle zorgen uit handen genomen. Zij is zeker één van de redenen geweest dat ik voor Zonneplan heb gekozen.
Zonnepanelen Oosterwolde
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en Sunrise 260 Wp Black

10.0
De professionele uitstraling en het goede advies hebben er voor gezorgd dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Ook door het contact merk je dat je serieus wordt genomen. Er is wat schade ontstaan tijdens de installatie, hier wordt aan gewerkt.
Zonnepanelen Haulerwijk
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en LG 250 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag