0493-221010Bereikbaar tot 20:30 uur
Wehl
Zonnepanelen in Wehl

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wehl

Steeds meer inwoners van Wehl kiezen voor Zonnepanelen. Al 5.329 huishoudens profiteren anno 2022 van zonne-energie. Met 1.027 uren zon per jaar levert dit een mooie besparing op. Daarnaast zijn ook de scholen enorm goed bezig. Er wordt al veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Wil jij ook besparen? Lees dan snel verder.

Met zonnepanelen bespaar je al gauw €1.143 per jaar. De totale besparing in Wehl komt hiermee uit op €6.091.047 per jaar.

Ben jij ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag. Na de aanvraag gaat één van onze adviseurs voor jou aan de slag met het maken van jouw persoonlijke Zonneplan. Aan de hand van actuele luchtfoto’s kan er tot op de centimeter worden gekeken of jouw dak geschikt is voor panelen. Er wordt geheel vrijblijvend een offerte opgesteld waarin rekening wordt gehouden met het huidige verbruik en alle wensen en behoeften. Zodra jij akkoord gaat met het zonneplan van de adviseur, kan worden overgegaan tot installeren.

Onze installateurs staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wehl:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wehl kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wehl zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wehl ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wehl kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wehl

Al 5.329 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Doetinchem gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Wehl

Onlangs deed Zonneplan onderzoek naar het aantal geschikte daken in de Wehl. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier niet in meegenomen. Daarnaast heeft Zonneplan gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht en dit is niet het geval! De zonnepanelen kunnen geplaatst worden zonder vergunning van de gemeente.

 

Zonnepanelen installateur Wehl

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Wehl? Ons dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen. Daarnaast zijn er in de buurt twee lokale Zonneplan partners gevestigd in Doetinchem en Terborg.

Zij installeren geheel zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Daarmee zorgt ervoor één zonnepaneel voor een opbrengst van 320 kWh per jaar. Je kunt dus fors besparen op jouw energierekening.

Zonnepanelen kopen in Wehl

De gemeente Doetinchem wil in 2030 energieneutraal zijn, een ambitieus doel. In 2017 is een akkoord gesloten om de hele Achterhoek hierbij te betrekken. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk dat woningen verduurzaamd worden. Wehl heeft veel geschikte daken en wij beschikken over een enthousiast team van zonnepanelen-installateurs om de inwoners hierbij te helpen.

Wehl gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Wehlenaren voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Wehl zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Wehl !

Vragen over zonnepanelen kopen in Wehl

 • Waarom zonnepanelen kopen in Wehl

  Zonnepanelen kopen in Wehl heeft voordelen. Op steeds meer daken in Wehl liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemidd

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Wehl?

  Op dit moment is er geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Doetinchem. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Wehl?

  Het dichtstbij gelegen Zonneplan installatiedepot is gelegen in Arnhem. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen. Daarnaast zijn er in de buurt twee lokale Zonneplan partners gevestigd in Doetinchem en Terborg.


Wehl in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wehl steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Doetinchem er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Doetinchem

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!