088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Vorden

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2358 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 220.800 besparen

Elk jaar samen besparen

16954 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Vorden

In Bronckhorst maakt een steeds groter aantal inwoners gebruik van zonnepanelen. Al bijna een kwart van de daken heeft al zonnepanelen en maar liefst 68% van de daken is geschikt voor zonnepanelen.

Bronckhorst heeft als doel om in 2030 energieneutraal te zijn. De inwoners met zonnepanelen hebben een mooi aandeel bij het behalen van dit doel. De duurzame energie is daarnaast niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een flinke besparing op de energierekening. Wilt u ook besparen op de energierekening en tegelijkertijd verduurzamen? Doe dan de gratis Zonneplanscan.

Een tevreden klant uit Delden:

Het bevalt me allemaal erg goed. Advies was erg duidelijk en goed. Hopen op nog een paar goede dagen en dan is het helemaal top.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan heeft jarenlange ervaring in zonnepanelen. Er zijn dan ook een aantal onderdelen waarmee Zonneplan zich onderscheid van de concurrentie:


Wij gaan voor persoonlijke aandacht: Wanneer u kiest voor zonnepanelen van Zonneplan, krijgt u van uw persoonlijke adviseur een passend en eerlijk advies. Uw persoonlijk adviseur maakt een dakplan dat past bij uw dak en dat aansluit bij uw wensen.

Wij gaan voor kwaliteit: Zonneplan werkt enkel met gecertificeerde installateurs. Materiaal wordt uitgebreid getest bij TÜV en inkoop wordt uitsluitend bij Tier 1 fabrikanten gedaan.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook hoeft u pas achteraf te betalen, wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat op uw dak. Daarnaast kunt u rekenen op 10 jaar garantie op alle producten en zijn wij zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Goed om te weten

In de gemeente Bronckhorst is sprake van beschermd stadsgezicht. De drempel om zonnepanelen aan te schaffen, wordt daarnaast laag gehouden door de lening Toekomstbestendig Wonen.

  1. Beschermd stadsgezicht: In Laag-Keppel geldt een beschermd stadsgezicht voor de Dorpsstraat en de Rijksweg. In Hummelo bevindt zich tussen de Greffelinkallee en Van Heeckerenweg een beschermd stadsgezicht. Tot slot geldt dit voor de Veerweg, Onderstraat, Molenstraat en Speansweertweg in Bronkhorst. Wanneer u in zo’n gebied woont, moet eerst een vergunning worden aangevraagd voordat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden.
  1. Lening Toekomstbestendig Wonen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Met behulp van de lening Toekomstbestendig Wonen wordt de aanschaf van zonnepanelen gemakkelijker. Hierdoor is het doel om energieneutraal te zijn weer een stapje dichterbij! Deze lening is onder andere bedoeld voor het opknappen en vernieuwen van uw huis, dus ook uitermate geschikt voor het financieren van zonnepanelen. Lees hieronder meer over de lening.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke lening Toekomstbestendig Wonen.

U kunt nu gemakkelijk uw steentje bijdragen aan het doel om in 2030 energieneutraal te zijn met behulp van de lening Toekomstbestendig Wonen. Met deze lening kunt u voordelig zonnepanelen laten plaatsen en u bespaart gewoon vanaf het moment van plaatsing!

Naast de gemeentelijke lening is er ook nog de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Meer over de lening Toekomstbestendig Wonen

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

38 reviews van mensen uit de omgeving van Bronckhorst

Gemiddeld
9,0
10.0
Ik ben heel blij met de zonnepanelen! Zonneplan heeft alles heel netjes met mij geregeld. De adviseur heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd. De monteurs wilden afwijken van het dakplan, maar hun idee was nog mooier dan het originele idee. Er is dus heel prettig met mij meegedacht, ik ben tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Alles van begin tot eind tip top in orde! De installatie verliep erg goed. De opbrengsten van mijn zonnepanelen liggen boven prognose. Ik ben heel erg tevreden. Zonnepanelen zijn voor mij een duurzame stap. De plannen rond compleet gasloze woningen wacht ik eerst maar eens rustig af, maar mocht het zover zijn dan ben ik wel al voorbereid.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Niets anders dan lof! Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe.
Zonnepanelen Hengelo (Gld)
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben meer dan enthousiast over Zonneplan. Vooral de service en het contact vind ik super. Ik raad Zonneplan dan ook aan iedereen aan.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De monteurs hebben de zonnepanelen netjes op het dak geïnstalleerd en daarna ook alles netjes achtergelaten. Als ik naar de opbrengst van mijn installatie kijk, dan word ik daar erg blij van! De energierekening is behoorlijk gedaald! Alles is van begin tot het eind top geregeld!
Zonnepanelen Keijenborg
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Hartstikke tevreden met de panelen van Zonneplan. Ik raad iedereen aan om zonnepanelen via Zonneplan te nemen. Al met al heel fijn contact gehad met de mensen van Zonneplan en de gehele installatie verliep vlekkeloos!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Ze liggen mooi op het dak, ze zijn vakkundig geïnstalleerd en na afloop van de installatie is alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen in mijn omgeving Zonneplan aan, want dan weet je zeker dat het goed komt!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Alles met Zonneplan is prima gegaan. De dag van de installatie verliep vlot en netjes. Alles werkt nu zoals het hoort te werken. Ik vind het fijn om via de computer en via het display bij te houden hoe het systeem het doet!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het gehele proces bij Zonneplan is goed gegaan. Het advies was duidelijk en de installatie dag verliep ook soepel. Daarom kan ik Zonneplan ook zeker aan anderen aanbevelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Eigenlijk is alles uitstekend verlopen! De BTW heb ik teruggekregen, en hier heb ik niks voor hoeven doen. Ik ben eigenlijk alleen maar positief en heb Zonneplan al bij vele anderen aangeraden. Zij zijn nu ook allemaal al in gesprek met Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag