0575-760400Bereikbaar tot 18:00 uur
Vorden
Zonnepanelen in Vorden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vorden

Het bedrijventerrein ’t Werkveld in Vorden is een grote stap gezet op het gebied van duurzaamheid. Het doel is om het bedrijventerrein energiepositief en CO2-neutraal te maken. Vorden telde afgelopen jaar 1.027 zonuren dus dat helpt daar zeker bij. Ook jij kan profiteren van deze zonnige kans door zonnepanelen op jouw dak in Vorden te plaatsen. Benieuwd of jouw dak geschikt is?

De inwoners van Vorden besparen samen €4.295.394 door de zonnepanelen op hun daken. Daarmee besparen zij flink op hun energierekening. Ook zijn ze goed bezig voor milieu! Er wordt 176.974 kg CO2 omgezet in bomen.

De gratis dakcheck op de website laat je weten of jouw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen. Eén van onze adviseurs gaat hiermee aan de slag en helpt jou met het beste plan voor jouw dak. Het is zorgvuldig en persoonlijk advies op maat. Het plan is helemaal aangepast op jouw persoonlijke wensen en natuurlijk jouw jaarlijkse energieverbruik.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Vorden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vorden kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vorden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vorden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vorden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vorden

Al 3.758 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bronckhorst gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Vorden

Zonneplan heeft in Vorden zorgvuldig onderzoek uitgevoerd. In Vorden is 52% van de daken nog geschikt voor zonnepanelen. Daken die niet geschikt zijn, zoals schuine daken van bitumen of van riet, zijn hierin niet meegenomen. Veel huishoudens kunnen dus nog profiteren van de zon door zonnepanelen te plaatsen.

Er is geen belemmering bij het plaatsen van zonnepanelen, want er is geen beschermd stadsgezicht in Vorden. Dit betekent dat er geen vergunning bij de gemeente aangevraagd hoeft te worden. Dit maakt het plaatsen van zonnepanelen een stukje makkelijker!

Zonnepanelen installateur Vorden

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vorden? Wij komen graag bij je langs met onze ervaren monteurs en installatiepartners. Zij installeren geheel zwarte 400 wattpiek panelen. Deze wekken stroom op, maar die kun je niet gebruiken zonder de Zonneplan One of Zonneplan One Optimized omvormer. Deze zorgt ervoor dat je de stroom  met jouw apparaten kan gebruiken en terug kunt leveren aan het net.

Onze installateurs in Zwolle zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Zij laten jouw achter met een werkend en compleet zonnepanelensysteem. Ze laten hun werkplek netjes achter. Dat onze klanten blij zijn met onze monteurs en installatiepartners zie je terug in ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2.

Zonnepanelen kopen in Vorden

De gemeente Bronckhorst heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie moet worden opgewekt, als dat er wordt verbruikt. Vorden draagt daar zeker aan bij. Zo is het bedrijventerrein al aan het verduurzamen. Met de aanschaf van zonnepanelen wordt niet alleen bijgedragen aan een energieneutraal Bronckhorst, maar wordt er ook bespaard op de energierekening. Wil jij zonnepanelen kopen in Vorden? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Vorden.

Vorden gaat voor Slimme energie

Steeds meer Vordenaren kiezen in 2022 voor een energiecontract op basis van dynamische uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Vorden zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Vorden is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Vorden

 • Waarom zonnepanelen kopen in Vorden?

  Zonnepanelen kopen in Vorden heeft voordelen. Op steeds meer daken in Vorden liggen zonnepanelen. Logisch, want een Vordenaar verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Vorden?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Bronckhorst. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Vorden?

  Vorden ligt tussen de Zonneplan installatiedepots van Arnhem en Hengelo (Ov). Vanuit deze locaties installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen installatieteams zitten er in de regio ook meerdere lokale Zonneplan partners. Deze zijn gevestigd in Doetinchem en Terborg. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Vorden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vorden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bronckhorst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bronckhorst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!