088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Groesbeek

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1619 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 156.600 besparen

Elk jaar samen besparen

11915 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Groesbeek

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Groesbeek. Dat is te zien aan de 135 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Groesbeek. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Groesbeek

Alleen maar lof voor Zonneplan. Het is keurig verlopen. Ik heb goed contact gehad met mijn vaste contactpersoon en dit is voor mij ook deels de reden geweest om voor Zonneplan te kiezen. Momenteel ben ik nog bezig met mijn btw-teruggave. Als dit rond is, ben ik helemaal tevreden.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies gemaakt. U ontvangt een persoonlijk advies (het zonneplan) op de mail, dat u in alle rust kunt bekijken. Als u akkoord gaat met het zonneplan wordt er een installatiedatum gepland. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.

Beschermd stadsgezicht

Voordat wij een project starten, onderzoeken wij zeer nauwkeurig de gemeente. Hierdoor zijn wij erachter gekomen dat er geen beschermd stadsgezicht is in Groesbeek. Geweldig nieuws! Elke inwoner met een geschikte koopwoning kan zonder vergunning zonnepanelen laten installeren.


Stimuleringsregeling Berg en Dal

De gemeente Berg en Dal stelt een stimuleringslening beschikbaar. Zo kunnen inwoners van de gemeente zonder spaargeld te investeren toch de keuze maken voor zonnepanelen. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

22 reviews van mensen uit de omgeving van Berg en Dal

Gemiddeld
9,3
8.0
Ik ben blij met de panelen. De voorspelling was realistisch ingeschat door de adviseur en dat maakt het leuker om op de app te kijken. De jongens kwamen de boel keurig installeren. Top dat de btw-teruggave zo goed werd geregeld, scheelt mij weer werk!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Het is vlekkeloos verlopen! Heel fijn contact vanuit Zonneplan en ook de installateurs hebben heel erg netjes gewerkt. Niks dan lof!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben uiterst tevreden. De installateurs waren snel en werkten netjes, ik had er totaal geen omkijken naar. Ook de elektromonteur heeft alles heel erg netjes aangelegd in mijn woning. Tot nu toe heb ik elke maand een erg goed rendement.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
De monteurs hebben keurig gewerkt. Meneer kijkt af en toe op de omvormer naar de opbrengsten. De montage is snel en naar wens verlopen. Er is zelfs geen dakpan gesneuveld. Uitermate tevreden!!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Goed bedrijf dat de zonnepanelen naar mijn wensen op het dak heeft gelegd. Mijn connectie met de Solaredge app was verloren gegaan, maar ik ben hiermee uitstekend geholpen.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is gegaan zoals afgesproken. Ik ben enorm tevreden en ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden! Alle afspraken worden goed nagekomen en ik heb erg prettig contact gehad met mijn persoonlijke klantadviseur. De installatie liep voorspoedig en ik ben nu aan het genieten van mijn eigen opgewekte energie!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
We hebben nergens omkijken naar gehad, alles werd voor ons geregeld. De zonnepanelen doen het goed en de jongens hebben goed werk afgeleverd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De hele installatie en het voortraject is erg goed verlopen en sluit goed aan bij mijn verwachtingen. Wij wekken al meer stroom op dan eerder gedacht. De installateurs waren keurige mannen en hebben alles netjes uitgelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De installatie is uitstekend verlopen. Het waren aardige monteurs die hard gewerkt hebben. De verzorging vanuit Zonneplan is erg compleet. We hebben zojuist de btw terug gekregen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag