088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Lunteren
Zonnepanelen in Lunteren

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lunteren

Lunteren gaat voor duurzaam! Zo is het dorpshuis Het Westhoffhuis verduurzaamd met 110 zonnepanelen. Niet alleen gemeente gebouwen hebben zonnepanelen ook steeds meer inwoners van Lunteren wekken meer eigen energie op. Dit is een heel goed initiatief! Je bespaart hiermee niet alleen op jouw energie rekening maar je bent ook nog eens hartstikke duurzaam bezig!

Door energie op te wekken met zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. In Lunteren hebben al daken zonnepanelen. Deze huishoudens hebben gezamenlijk al kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van bomen. Help jij ook mee aan een groener Lunteren? Doe dan snel de postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Hierna bekijkt deze adviseur wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak door middel van luchtfoto’s en verwerkt deze in een dakplan. In dit dakplan staat informatie over gekozen materialen, de totale kosten en besparingen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Lunteren:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lunteren kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lunteren zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lunteren ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lunteren kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lunteren

Al 902 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Lunteren gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Lunteren

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lunteren? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Lunteren zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Geschikte daken voor zonnepanelen in Lunteren

Zonneplan heeft in Lunteren onderzoek gedaan naar het aantal geschikt daken voor zonnepanelen. Er wordt gekeken welk dak nog kan profiteren van zonnepanelen en welke daken niet geschikt zijn voor zonnepanelen. Daken met voldoende ruimte, weinig schaduwwerking en een gunstige ligging ten opzichte van de zon zijn geschikt voor zonnepanelen. Uit dit onderzoek blijkt dat er in de gemeente woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit betekent dat heel wat inwoners kunnen profiteren van de zon.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Lunteren. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Lunteren

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Ede energieneutraal is. Veel Lunterenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Lunteren. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Lunteren? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Lunteren.

Lunteren gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Lunterenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Lunteren!

Vragen over zonnepanelen in Lunteren

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Lunteren?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Lunteren. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Lunteren?

  In Arnhem hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. SDK Techniek uit Leusden en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Waarom zonnepanelen kopen in Lunteren?

  Zonnepanelen kopen in Lunteren heeft voordelen. Op steeds meer daken in Lunteren liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.


Lunteren in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lunteren steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Lunteren er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Lunteren

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!