Putten
Zonnepanelen in Putten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Putten

Zonnepanelen zijn populair in Putten. Zo ligt er op het dak van het Christelijk College Groevenbeek 400m2 aan zonnepanelen. Ook zijn de inwoners van Putten  goed bezig. Er zijn namelijk al huishoudens die de overstap naar zonne-energie hebben gemaakt. Hiermee besparen deze huishoudens jaarlijks op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Alle huishoudens met zonnepanelen in Putten besparen samen totaal . Hier mag Putten trots op zijn! Toch zijn er veel huishoudens die de overstap naar zonne-energie nog niet hebben gemaakt. Kom erachter hoeveel jij kunt besparen via de postcodecheck.

In de postcodecheck vul jij je contactgegevens in, waarna een van onze adviseurs contact met je op neemt. De adviseur neemt jouw woning onder de loep en beoordeelt het dak op geschiktheid. Vervolgens maakt de adviseur een geheel vrijblijvend Zonneplan voor jou. Jij kunt deze terugvinden in jouw zonneplan, samen met de kosten, informatie over de materialen en natuurlijk de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Putten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Putten kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Putten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Putten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Putten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Putten

Al 1.342 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Putten gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Putten

Zonneplan doet onderzoek naar alle daken in Putten . Zonneplan bekijkt elk dak afzonderlijk en beoordeelt het dak op geschiktheid. Zo weet Zonneplan precies hoeveel mensen nog kunnen profiteren van zonne-energie. Uit het onderzoek komt naar voren dat van alle koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen.

De zonnepanelen die jij op jouw dak krijg zijn onze eigen Zonneplan zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben 400Wp per paneel en kunnen zo’n 320kwh opwekken. Dit in combinatie met onze Zonneplan One of Zonneplan One Optimized omvormer ben jij helemaal klaar voor eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Putten

Wanneer jouw installatie dag plaatsvind komt ons team van ervaren monteurs of installatiepartners bij jouw langs. Onze installateurs in Putten zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen. Op welk moment onze monteurs langskomen heb jij zelf invloed. Met onze selfplanner kun jij zelf een datum kiezen waarop de installatie plaatsvind, zodat het word geïnstalleerd op een moment dat jouw ook uitkomt.

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Putten . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Met zonnepanelen van Zonneplan heb je na installatie ook recht op het Zonneplan Serviceplan. Daarmee ben je 10 jaar zeker van een werkend zonnepanelensysteem en daarnaast wordt de btw-teruggave voor je geregeld.

Zonnepanelen kopen in Putten

Het doel van de gemeente Putten is om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Puttenaren kunnen bijdragen aan het behalen van de doelstelling. Wil jij bijdragen aan deze doelstelling en tegelijkertijd besparen? Dan is investeren in zonnepanelen de oplossing. Zonneplan helpt je graag bij het overstappen naar zonne-energie. Doe de gratis dakcheck om erachter te komen wat de mogelijkheden van jouw dak zijn!

 

Putten gaat voor Slimme energie

Steeds meer Puttenaren maken de keuze voor een energiecontract op basis van prijzen die verschillen per uur. Dus geen vast contract meer, maar een dynamisch energiecontract. Op deze manier heb je zelf invloed op je energierekening in Putten . Met Slimme energie neem je stroom af voor uurtarieven en zie je in de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Putten !

Vragen over zonnepanelen in Putten

 • Waarom zonnepanelen kopen in Putten?

  Zonnepanelen kopen in Putten heeft voordelen. Steeds meer inwoners van Putten leggen zonnepanelen op hun dak. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar en je kunt enorm profiteren van de  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Putten?

  Op dit moment biedt Putten geen subsidies voor zonnepanelen aan. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Putten?

  In Almere is een Zonneplan installatiedepot gevestigd en vanuit hier installeren onze monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo en Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad. Samen verduurzamen we de lokale regio!

   


Putten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Putten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Putten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Putten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!