Elst
Zonnepanelen in Elst

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Elst

Zonnepanelen in Elst worden steeds populairder! huishoudens zijn al overgestapt op zonne-energie en besparen daarmee gezamenlijk kilogram CO2. Dat gemeente Overbetuwe een duurzame gemeente is zien we ook terug op daken van scholen en verenigingen. Zo liggen er bijvoorbeeld op het Lyceum in Elst al 583 zonnepanelen. Wat een goed initiatief!

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op en hoef je minder stroom van het net af te nemen.  Een huishouden in Elst bespaart jaarlijks gemiddeld €1.027 op de energierekening.  Naast dat het opwekken van zonne-energie goed is voor jouw portemonnee, draag je ook je steentje bij aan een duurzame gemeente. Help jij ook mee aan een klimaatneutraal Overbetuwe in 2030?

Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan, neemt een adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Je ontvangt na het gesprek een vrijblijvende offerte met het aantal panelen, de kosten en de totale besparing! Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan de postcodecheck!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Elst:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Elst kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Elst zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Elst ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Elst kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Elst

Al 1.678 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Elst gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Elst

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de potentie van de daken in de gemeente Overbetuwe. We bekijken welke daken geschikt zijn om zonnestroom op te wekken en daken die bijvoorbeeld een rieten dak of weinig ruimte hebben, vallen daarbij af. Uit het onderzoek blijkt dat van de koopwoningen in de gemeente nog maar liefst woningen kunnen gaan profiteren van eigen zonne-energie!

De zonnepanelen die jij op jouw dak krijg zijn onze eigen Zonneplan zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben 400Wp per paneel en kunnen zo’n 320kwh opwekken. Dit in combinatie met onze Zonneplan One of Zonneplan One Optimized omvormer ben jij helemaal klaar voor eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Elst

Wanneer jouw installatie dag plaatsvind komt ons team van ervaren monteurs of installatiepartners bij jouw langs. Onze installateurs in Elst zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen. Op welk moment onze monteurs langskomen heb jij zelf invloed. Met onze selfplanner kun jij zelf een datum kiezen waarop de installatie plaatsvind, zodat het word geïnstalleerd op een moment dat jouw ook uitkomt.

Met zonnepanelen van Zonneplan heb je na installatie ook recht op het Zonneplan Serviceplan. Daarmee ben je 10 jaar zeker van een werkend zonnepanelensysteem en daarnaast wordt de btw-teruggave voor je geregeld.

 

Zonnepanelen kopen in Elst

Het doel van de gemeente Overbetuwe is om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Elstenaren kunnen bijdragen aan het behalen van de doelstelling. Wil jij bijdragen aan deze doelstelling en tegelijkertijd besparen? Dan is investeren in zonnepanelen de oplossing. Zonneplan helpt je graag bij het overstappen naar zonne-energie. Doe de gratis dakcheck om erachter te komen wat de mogelijkheden van jouw dak zijn!

 

Elst gaat voor Slimme Energie

Steeds meer Elstenaren maken de keuze voor een energiecontract op basis van prijzen die verschillen per uur. Dus geen vast contract meer, maar een dynamisch energiecontract. Op deze manier heb je zelf invloed op je energierekening in Elst . Met Slimme energie neem je stroom af voor uurtarieven en zie je in de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Elst !

Vragen over zonnepanelen in Elst

 • Waarom zonnepanelen kopen in Elst?

  Zonnepanelen kopen in Elst heeft voordelen. Steeds meer inwoners van Elst leggen zonnepanelen op hun dak. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar en je kunt enorm profiteren van de  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Elst?

  Op dit moment biedt de gemeente Overbetuwe geen subsidies voor zonnepanelen aan. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Elst?

  In Arnhem is een Zonneplan installatiedepot gevestigd en vanuit hier installeren onze monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen we de lokale regio!

   


Elst in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Elst steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Elst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Elst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!