phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 17:00 uur
Nijkerk
Zonnepanelen in Nijkerk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nijkerk

Nijkerk kent een ruime geschiedenis. Dit is ook terug te zien in een aantal wijk- en straatnamen van de stad. Voorbeelden hiervan zijn Corlaer, de Van Rensselaerstraat, de Van Twillerstraat en de Slichtenhorsterweg, die zijn genoemd naar de pioniers die vanuit Nijkerk naar Nieuw-Nederland trokken. Erg gaaf dat deze wijken je doen herinneren aan de geschiedenis van de stad. Inmiddels zijn deze wijken al ver vooruit gegaan in de tijd en heeft de wijk Corlaer zelfs de grootste zonnepanelendichtheid van de gemeente. 1 op de 3 woningen in Corlaer heeft namelijk zonnepanelen. Wil jij nou net als die woningen ook zonnepanelen op jouw dak? Doe dan een aanvraag bij Zonneplan!

Corlaer neemt de leiding in Nijkerk , maar de rest van Nijkerk is ook goed op weg. In gemeente Nijkerk profiteer je van al 2.971 inwoners van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat er nog geen 6.929 huiseigenaren kunnen profiteren van zonne-energie. Hiermee kunnen ze gemiddeld € €2.436.220 per jaar besparen! Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen gebruiken? Met de gratis Zonneplanscan kun je erachter komen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nijkerk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nijkerk kende afgelopen jaar 1125 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nijkerk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nijkerk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nijkerk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nijkerk

Al 2.971 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nijkerk gingen je voor.

Nijkerk zeer geschikt!

Waar andere plaatsen in de provincie Gelderland te kampen hebben met beschermd stadsgezicht, heeft Nijkerk hier niet mee te maken. Een beschermd stadsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd dient te worden. Er is hier dus geen sprake van in Nijkerk . De zonnepanelen kunnen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning.

Goed om te weten

Gemeente Nijkerk heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te halen heeft de gemeente een duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Met deze regeling is het mogelijk om tegen zeer gunstige voorwaarden een zonnepaneleninstallatie aan te schaffen, zonder het gebruik van eigen vermogen. Benieuwd naar meer informatie over deze duurzaamheidslening? Kijk hier voor meer informatie.


Nijkerk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nijkerk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nijkerk er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nijkerk

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan