088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Nijkerk
Zonnepanelen in Nijkerk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nijkerk

Nijkerk kent een ruime geschiedenis. Dit is ook terug te zien in een aantal wijk- en straatnamen van de stad. Voorbeelden hiervan zijn Corlaer, de Van Rensselaerstraat, de Van Twillerstraat en de Slichtenhorsterweg, die zijn genoemd naar de pioniers die vanuit Nijkerk naar Nieuw-Nederland trokken. Inmiddels zijn deze wijken al ver vooruit gegaan in de tijd en heeft de wijk Corlaer zelfs de grootste zonnepanelendichtheid van de gemeente. 1 op de 3 woningen in Corlaer heeft namelijk zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Nijkerk kunnen met 1.032 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 3.926 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €4.487.418.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nijkerk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nijkerk kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nijkerk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nijkerk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nijkerk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nijkerk

Al 3.926 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nijkerk gingen je voor.

Daken in Nijkerk zeer geschikt!

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Nijkerk. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 6.972 koopwoningen in Nijkerk geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil gemeente Nijkerk energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen.

Op dit moment zijn er 3.926 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Nijkerk, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?

Zonneplan serviceplan

Zonneplan biedt je de nieuwste producten aan. Deze producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je de beste producten ontvangt. Naast de beste producten bieden wij ook de beste service aan. Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs bekijken je dak en maken een persoonlijk plan. Hier worden bijvoorbeeld pijpjes, ramen of een schoorsteen in meegenomen. Wij nemen je zoveel mogelijk werk uit handen, door bijvoorbeeld de btw-teruggave voor je te regelen. Dit geeft je zekerheid en scheelt je tijd. Zonneplan wil met de beste service heel Nijkerk laten genieten van zonne-energie.


Nijkerk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nijkerk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nijkerk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nijkerk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!