088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Check postcode
Binnen 60 seconden geregeld

1251 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 104.400 besparen

Elk jaar samen besparen

7818 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Twello

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Voorst. Dit is te zien aan de 1046 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Voorst. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit Twello:

Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige monteurs en hadden er verstand van.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Voorst heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Voorst vallen er geen gebieden onder beschermd stadsgezicht. Wilt u zonnepanelen? Dan kunt u zonnepanelen laten installeren zonder vergunning van de gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Voorst haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van de Gemeente Voorst. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

23 reviews van mensen uit de omgeving van Voorst

Gemiddeld
8,9
9.0
Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen en alle nieuwe ontwikkelingen op deze markt. De opbrengsten vergelijken met de buren verderop maakt het natuurlijk extra leuk!
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de jongens van de installatie. De maand februari was ook prima voor de opbrengst. Alles is keurig verlopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die de panelen op het dag hebben gelegd waren vakkundig en hebben alles duidelijk uitgelegd! Zonneplan heeft alles keurig gedaan, van begin tot de installatie. De zon begint nu weer wat meer te schijnen en dat zie ik ook terug in mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Mijn ervaring met Zonneplan is goed. Na een adviesgesprek waarin alles duidelijk is uitgelegd zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. De installatie is dan ook heel snel en netjes verlopen. Ook was het fijn dat de installateurs in duidelijk overleg alles plaatsen. De app voor de zonnepanelen werkt ook goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen bevallen prima. Het hele proces is naar wens verlopen. De installatie van de panelen ging vlot en erg netjes. Wij hebben verder geen op of aanmerkingen, alles was prima!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles prima verlopen. Daarom krijgt Zonneplan een 8 van mij voor haar topservice!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik vind het leuk om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden via de app. Ze zorgen voor een mooie opbrengst! Op de installatie dag hebben de monteurs ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag