088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Twello

 • Gratis scan van uw dak
 • Ook zonder eigen investering
 • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


1160 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 103.800 besparen

Elk jaar samen besparen

7771 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Twello

Onze installatieteams staan te popelen om Voorst te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten de gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan gratis een aanvraag. Na uw aanvraag zullen de Zonneplan adviseurs uw vragen beantwoorden en een persoonlijk Zonneplan voor u maken.

Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Voorst liggen? En hoe Voorst ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

 • Er zijn al 622 inwoners uit de gemeente Voorst die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 5,22 zonne-installaties. In vergelijking met Deventer en Epe is dat net iets meer. In Deventer liggen maar 5,18 installaties en in Epe is dat 3,94 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit Twello:

Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige monteurs en hadden er verstand van.

83% van de daken is geschikt

In Voorst is 83% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met ander grote steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Voorst te verduurzamen. In Voorst geldt geen stads-/dorpsgezicht. Hierdoor hoeft u geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Voorst in 2030 energieneutraal

Gemeente Voorst gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Al 6% van de inwoners uit Voorst profiteert van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2030 energieneutraal te worden en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijk gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Uw zonnepanelen financieren met een lening

Gemeente Voorst heeft het doel om in 2030 energieneutraal te zijn.Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Voorst een stimuleringslening aan.

De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Lenen van €2.500,- tot €15.000,-
 • Aantrekkelijke rente van ongeveer 2% (rentetarief op 1 januari 2017)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Gemeentelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de stimuleringslening duurzaamheid

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

23 reviews van mensen uit de omgeving van Voorst

Gemiddeld
8,9
9.0
Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen en alle nieuwe ontwikkelingen op deze markt. De opbrengsten vergelijken met de buren verderop maakt het natuurlijk extra leuk!
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de jongens van de installatie. De maand februari was ook prima voor de opbrengst. Alles is keurig verlopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die de panelen op het dag hebben gelegd waren vakkundig en hebben alles duidelijk uitgelegd! Zonneplan heeft alles keurig gedaan, van begin tot de installatie. De zon begint nu weer wat meer te schijnen en dat zie ik ook terug in mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Mijn ervaring met Zonneplan is goed. Na een adviesgesprek waarin alles duidelijk is uitgelegd zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. De installatie is dan ook heel snel en netjes verlopen. Ook was het fijn dat de installateurs in duidelijk overleg alles plaatsen. De app voor de zonnepanelen werkt ook goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen bevallen prima. Het hele proces is naar wens verlopen. De installatie van de panelen ging vlot en erg netjes. Wij hebben verder geen op of aanmerkingen, alles was prima!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles prima verlopen. Daarom krijgt Zonneplan een 8 van mij voor haar topservice!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik vind het leuk om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden via de app. Ze zorgen voor een mooie opbrengst! Op de installatie dag hebben de monteurs ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag