088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Twello
Zonnepanelen in Twello

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Twello

Het AOC Oost in Twello doet mee aan het programma Eco-Schools en heeft een nieuw school gebouw. Op dit gebouw liggen zes zonnepanelen, de zonnepanelen zijn onder andere ook bedoeld voor lesmateriaal. Dit is een mooie manier om duurzaam bezig te zijn! Daarnaast is ook het Zone college in Twello sinds 2017 gecertificteerd als ECO school. Dit als eerste in de provincie Gelderland!

Met 1.027 zonuren in de gemeente Voorst bespaart een woning met zonnepanelen gemiddeld jaarlijks €1.027. Dit betekent dat alle inwoners met zonnepanelen uit de gemeente gezamenlijk maar liefst €2.577.770 besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw dak? Door het invullen van de postcodecheck kom jij erachter of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Hierna bekijkt deze adviseur wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak door middel van luchtfoto’s en verwerkt deze in een dakplan. In dit dakplan staat informatie over gekozen materialen, de totale kosten en besparingen .

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Twello:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Twello kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Twello zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Twello ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Twello kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Twello

Al 1,349 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Twello gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Twello

Zonneplan heeft alle daken in de gemeente Voorst bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Hieruit blijkt dat maar liefst, 57% van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Er is dus een grote kans dat jouw woning ook een geschikt dak heeft. Al 1.319 inwoners uit de gemeente Voorst hebben een postcodecheck gedaan.

Naast de panelen wordt er ook een Zonneplan One of de Zonneplan One Optimized omvormer bij jou binnen geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de opgewekte stroom die richting de meterkast gaat ook daadwerkelijk bruikbaar wordt voor in huis. Wanneer de panelen geïnstalleerd zijn beginnen deze direct met het genereren van opbrengsten. Deze worden overzichtelijk weergegeven in de Zonneplan app. Zo hou je makkelijk jouw opbrengsten live in de gaten.

Zonnepanelen installateur Twello

Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Twello zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we graag langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

Zonnepanelen kopen in Twello

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Voorst Energieneutraal is. Veel Twelloërs zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.510 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Twello . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Twello ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Twello .

Twello gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Twelloërs voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Twello !

Vragen over zonnepanelen in Twello

 • Waarom zonnepanelen kopen in Twello?

  Zonnepanelen kopen in Twello heeft voordelen. Op steeds meer daken in Twello liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Twello?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Twello . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Twello?

  In Zwolle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Drost Instal B.V. uit Wezep en ID Installaties uit Ermelo

   


Twello in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Twello steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Twello er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Twello

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!