088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Twello

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1376 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 121.800 besparen

Elk jaar samen besparen

9184 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Twello

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Voorst. Dit is te zien aan de 1046 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Voorst. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit Twello:

Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige monteurs en hadden er verstand van.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Voorst heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Voorst vallen er geen gebieden onder beschermd stadsgezicht. Wilt u zonnepanelen? Dan kunt u zonnepanelen laten installeren zonder vergunning van de gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Voorst haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van de Gemeente Voorst. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

25 reviews van mensen uit de omgeving van Voorst

Gemiddeld
9,1
9.0
Ik raak niet uitgepraat over Zonneplan! Ik ben erg tevreden over de adviseur en de installateurs. Ik raad al mijn kennissen aan om voor Zonneplan te gaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Zeer tevreden over Zonneplan, geen op of aanmerkingen. De prognose die gesteld is door de adviseur, klopt als een bus.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
We zijn in blije afwachting van de zon, maar met het zonnepanelensysteem gaat het erg goed. We hebben erg prettig contact gehad met Corbin onze adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast liep de installatie ook soepel en gesmeerd. Fijne monteurs waren dat. Ik heb mijn collega's ook enthousiast gemaakt. Zij zijn nu bezig het plaatsen van zonnepanelen via Zonneplan.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen en alle nieuwe ontwikkelingen op deze markt. De opbrengsten vergelijken met de buren verderop maakt het natuurlijk extra leuk!
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de jongens van de installatie. De maand februari was ook prima voor de opbrengst. Alles is keurig verlopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die de panelen op het dag hebben gelegd waren vakkundig en hebben alles duidelijk uitgelegd! Zonneplan heeft alles keurig gedaan, van begin tot de installatie. De zon begint nu weer wat meer te schijnen en dat zie ik ook terug in mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Mijn ervaring met Zonneplan is goed. Na een adviesgesprek waarin alles duidelijk is uitgelegd zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. De installatie is dan ook heel snel en netjes verlopen. Ook was het fijn dat de installateurs in duidelijk overleg alles plaatsen. De app voor de zonnepanelen werkt ook goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag