088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Twello

 • U betaalt pas ná de oplevering
 • All-in montage: geen extra kosten
 • Gratis de volledige btw-teruggave
 • Beste deal garantie
 • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

1117 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 100.200 besparen

Elk jaar samen besparen

7488 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Twello

Onze installatieteams staan te popelen om Voorst te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten de gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan gratis een aanvraag. Na uw aanvraag zullen de Zonneplan adviseurs uw vragen beantwoorden en een persoonlijk Zonneplan voor u maken. Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Voorst liggen? En hoe Voorst ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Zonnepanelen in Voorst Hoeveel daken in Voorst zijn er geschikt voor zonnepanelen? En stimuleert de gemeente zonne-energie? Bekijk de video 2018-02-05 https://img.youtube.com/vi/S8JmdaRQgTQ/maxresdefault.jpg T4M09S

 • Er zijn al 622 inwoners uit de gemeente Voorst die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 5,22 zonne-installaties. In vergelijking met Deventer en Epe is dat net iets meer. In Deventer liggen maar 5,18 installaties en in Epe is dat 3,94 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit Twello:

Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige monteurs en hadden er verstand van.

83% van de daken is geschikt

In Voorst is 83% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met ander grote steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Voorst te verduurzamen. In Voorst geldt geen stads-/dorpsgezicht. Hierdoor hoeft u geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

In de buurt: Klarenbeek Nijbroek Steenenkamer Terwolde Teuge Twello Voorst Wilp

Voorst in 2030 energieneutraal

Gemeente Voorst gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Al 6% van de inwoners uit Voorst profiteert van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2030 energieneutraal te worden en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijk gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Uw zonnepanelen financieren met een lening

Gemeente Voorst heeft het doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Voorst een stimuleringslening aan. De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Lenen van €2.500,- tot €15.000,-
 • Aantrekkelijke rente van ongeveer 2% (rentetarief op 1 januari 2017)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Gemeentelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen
Wilt u meer informatie over de stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de stimuleringslening duurzaamheid

 

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

23 reviews van mensen uit de omgeving van Twello

Gemiddeld
8,9
9,0
Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10
Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.
Zonnepanelen Klant Twello
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9,0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen en alle nieuwe ontwikkelingen op deze markt. De opbrengsten vergelijken met de buren verderop maakt het natuurlijk extra leuk!
Zonnepanelen Klant Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de jongens van de installatie. De maand februari was ook prima voor de opbrengst. Alles is keurig verlopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9,0
Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig.
Zonnepanelen Klant Twello
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De jongens die de panelen op het dag hebben gelegd waren vakkundig en hebben alles duidelijk uitgelegd! Zonneplan heeft alles keurig gedaan, van begin tot de installatie. De zon begint nu weer wat meer te schijnen en dat zie ik ook terug in mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Mijn ervaring met Zonneplan is goed. Na een adviesgesprek waarin alles duidelijk is uitgelegd zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. De installatie is dan ook heel snel en netjes verlopen. Ook was het fijn dat de installateurs in duidelijk overleg alles plaatsen. De app voor de zonnepanelen werkt ook goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De zonnepanelen bevallen prima. Het hele proces is naar wens verlopen. De installatie van de panelen ging vlot en erg netjes. Wij hebben verder geen op of aanmerkingen, alles was prima!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles prima verlopen. Daarom krijgt Zonneplan een 8 van mij voor haar topservice!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Ik vind het leuk om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden via de app. Ze zorgen voor een mooie opbrengst! Op de installatie dag hebben de monteurs ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan! Het adviesgesprek destijds was positief. Op de dag van installatie is alles netjes besproken door de installateurs en hebben ze de zonnepanelen in een halve dag op het dak gelegd. Na die tijd hebben ze ook alles netjes achtergelaten. De btw heb ik netjes teruggekregen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het gaat prima met de zonnepanelen. In december was de opbrengst helaas wat minder maar dat was te verwachten. Gelukkig was februari al een goede maand qua opbrengst. Het advies van de klantadviseur was prima en de installatie verliep ook vlot.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8,6
Ik heb een goede advies gekregen van Koen, daarom heb ik gekozen voor Zonneplan. De rest van het proces is ook goed verlopen. Laat de zon maar schijnen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. Tijdens het adviesgesprek ben ik goed geholpen en is er een goed advies opgesteld. Nu liggen de zonnepanelen mooi op het dak.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Ik ben tevreden met Zonneplan en de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

10
De zonnepanelen doen het helemaal prima! De installatie ging ongelooflijk snel! Echt bovenverwachting. Ook het adviesgesprek met Romy was heel fijn. Ik kreeg snelle antwoorden op mijn vragen en de offerte was ook erg duidelijk! Ik zou niet weten waarom ik hier geen tien voor zou geven!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Ze hebben de zaken goed geregeld. Het installeren van de zonnepanelen is heel snel gegaan. Het was allemaal perfect dus ze verdienen van mij een 10.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het gaat super met de zonnepanelen van Zonneplan. Vanaf de aanvraag tot de installatie is alles perfect verlopen. Daar zijn we erg blij mee.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het gehele proces bij Zonneplan is goed verlopen. Gelukkig hebben de zonnepanelen de storm prima doorstaan. De installatie dag ging ook snel. Ik stond er van te kijken hoe snel ze klaar waren. Met de koffie waren ze alweer klaar. Ik kan Zonneplan zeker aanbevelen aan anderen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Wij hebben helemaal niks te klagen
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het contact was prettig, bij vragen en opmerkingen werd gelijk gereageerd en dit heb ik als erg fijn ervaren. Ik ben blij dat ik in de zonnepanelen heb geïnvesteerd, het is een leuke investering omdat je investeert in het milieu en in je eigen portefeuille. Ik heb het een collega ook aangeraden en die heeft er ook direct in geïnvesteerd.
Zonnepanelen Klant Terwolde
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10
Naast Zonneplan had ik nog een installateur uit de buurt bekeken, maar die is het niet geworden, omdat hij veel duurder was. Naast de scherpe prijs las ik ook veel goede referenties over Zonneplan. Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige gasten en hadden er verstand van.
Zonnepanelen Klant Twello
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 260 Wp All Black

7,0
Achteraf had het dakplan anders ingevuld kunnen worden, dan zag het systeem er nog mooier uit. Ze liggen er inmiddels bijna een jaar op en ze brengen op sommige dagen nog meer op dan verwacht!
Zonnepanelen Klant Twello
Gekozen voor Diehl Platinum 3000H en Komaes 240 Wp

Lees alle 23 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag