088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Lochem

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1803 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 164.400 besparen

Elk jaar samen besparen

12527 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Lochem

Steeds meer inwoners van de gemeente Lochem stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In de gemeente Lochem profiteren al bijna 1.300 woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente Lochem om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.Steeds meer inwoners van de gemeente Lochem stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In de gemeente Lochem profiteren al bijna 1.300 woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente Lochem om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.


Een klant uit Lochem:

Ik heb een super ervaring met Zonneplan gehad. De mannen van het installatieteam waren zeer professioneel en behulpzaam. De panelen liggen op mijn schuur, dus ik had niet zo’n nette afwerking verwacht. Ze gingen dus niet voor de makkelijke oplossing, maar voor de goede oplossing.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Lochem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat nog bijna 5.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Let op, in de plaats Lochem is in sommige delen van de woonwijk Berkeloord sprake van een beschermd stadsgezicht. Bij installaties op deze woningen moet eerst een vergunning worden aangevraagd. In de rest van de gemeente Lochem geldt er geen beschermd stadsgezicht en kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geïnstalleerd worden.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder zelf te investeren

De gemeente ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de gemeente of op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

39 reviews van mensen uit de omgeving van Lochem

Gemiddeld
9,1
9.0
Ik heb het als zeer plezierig ervaren, vanaf het eerste moment was het traject duidelijk en werd ik goed ondersteund. Zeer vloeiend door het traject gelopen. Ik heb BTW onlangs ook terug ontvangen. Na de installatie ben ik er wel achter gekomen dat er een kabel anders liep dan verwacht maar dit is zonder problemen weer opgelost.
Zonnepanelen Epse
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik heb alle lof voor Zonneplan. Alles is vlot en zonder enig probleem afgerond. Ook installatiebedrijf Paauwe die de zonnepanelen geplaatst heeft ben ik zeer over te spreken.
Zonnepanelen Lochem
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen liggen nog op het dak. Het is perfect verlopen. Ik gebruik de app en kijk er af en toe ook op. Ik heb ook geen verbeterpunten voor Zonneplan.
Zonnepanelen Lochem
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zeer blij met mijn keuze voor Zonneplan. Alles perfect verlopen en de panelen liggen keurig op het dak. De opbrengsten kan ik mooi volgen met de app. Ik ben een tevreden klant.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Alles is tot in de puntjes geregeld! De monteurs hebben alle tijd genomen om een nette installatie achter te laten en mij alles uit te leggen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
In het begin van dit jaar heb ik zonnepanelen van Zonneplan aangeschaft. Voor mij was het niet mogelijk om dit met eigen middelen te doen dus ik heb dit bij Zonneplan met een duurzaamheidslening gedaan. Zonneplan heeft mij hierdoor de mogelijkheid gegeven om zonnepanelen aan te schaffen zonder eigen vermogen. Ik ben heel blij dat ik hiervoor gekozen heb want ik heb qua opbrengsten een hele goede zomer achter de rug. Met mijn zonnepanelen kan ik geld besparen terwijl dit mij eigenlijk niks kost. Daarnaast zijn de zonnepanelen ook nog eens heel goed voor het milieu.
Zonnepanelen Harfsen
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan is helemaal fantastisch! Naast het feit dat zij ons zonnepanelen hebben geleverd waardoor onze energierekening flink daalt, is zonneplan een erg prettig bedrijf. Ik en mijn man konden erg goed opschieten met iedereen van Zonneplan. 100 punten voor Zonneplan!
Zonnepanelen Lochem
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik ben heel erg tevreden. Alles is helemaal super geregeld dus ik heb niks te klagen!
Zonnepanelen Lochem
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij willen graag de installateurs alle complimenten geven, zij hebben enorm vakkundig gewerkt en waren enorm hulpvriendelijk. Het weer was erg slecht maar zij werkten alsnog goed door en werkten goed samen. Hulde!
Zonnepanelen Lochem
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Toen ik terug kwam van vakantie zag ik een mailtje van Zonneplan. Ze waren benieuwd of alles naar wens is, dit vond ik erg attent en heb meteen teruggebeld. Ik vind het een fijn gevoel dat de panelen op mijn dak liggen en ik ben super tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag