Bennekom
Zonnepanelen in Bennekom

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bennekom

Bennekom gaat voor Zonne-energie! Met 275 panelen wekt het multifunctioneel Centrum Collage duurzame energie op. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Benieuwd hoeveel geld jij kunt besparen?

Door de zonuren in Bennekom besparen zonnepanelen eigenaren gemiddeld €1.027. In de gemeente Ede zijn al huishoudens met Zonnepanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw dak? Door het invullen van de postcodecheck kom jij erachter of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Hierna bekijkt deze adviseur wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak door middel van luchtfoto’s en verwerkt deze in een dakplan. In dit dakplan staat informatie over gekozen materialen, de totale kosten en besparingen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Bennekom:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bennekom kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bennekom zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bennekom ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bennekom kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bennekom

Al 8.828 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Ede gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Bennekom

Uit onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Ede, blijkt dat er geschikte daken zijn voor Zonnepanelen. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking.

Daarnaast is het goed om te weten dat het mogelijk is om in zonnepanelen te investeren zonder eigen kapitaal. Er is namelijk een Toekomstbestendig wonen lening vanuit de gemeente Ede beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling ga je er vanaf dag één al op vooruit, en kun je alsnog starten met het opwekken van jouw eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Bennekom

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Bennekom? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Bennekom zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen kopen in Bennekom

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Ede energieneutraal is. Veel Bennekommers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Bennekom. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Bennekom? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bennekom.

Bennekom gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bennekommers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Bennekom!

Vragen over zonnepanelen in Bennekom

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bennekom?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bennekom. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bennekom?

  In Arnhem hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. SDK Techniek uit Leusden en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bennekom?

  Zonnepanelen kopen in Bennekom heeft voordelen. Op steeds meer daken in Bennekom liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.


Bennekom in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bennekom steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Ede er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Ede

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!