088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Geldermalsen

 • U betaalt pas ná de oplevering
 • All-in montage: geen extra kosten
 • Gratis de volledige btw-teruggave
 • Beste deal garantie
 • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

599 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 48.000 besparen

Elk jaar samen besparen

3391 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Geldermalsen

Onze installatieteams staan te popelen om Geldermalsen te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten de gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan gratis een aanvraag. Na uw aanvraag zullen de Zonneplan adviseurs uw vragen beantwoorden en een persoonlijk Zonneplan voor u maken. Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Geldermalsen liggen? En hoe Geldermalsen ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Zonnepanelen in Geldermalsen Hoeveel daken in Geldermalsen zijn er geschikt voor zonnepanelen? En stimuleert de gemeente zonne-energie? Bekijk de video 2018-06-14 https://img.youtube.com/vi/5O2QTb8EWU4 /maxresdefault.jpg T4M21S

 • Er zijn al 385 inwoners uit de gemeente Geldermalsen die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 5,3 zonne-installaties. In vergelijking met Culemborg en West Maas en Waal is dat weinig! In Culemborg liggen 6,84 installaties en in West Maas en Waal is dat 6,78 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit Geldermalsen

Mijn adviseur bij Zonneplan was erg aardig, hij was onder de indruk hoeveel ik ervan wist. Hij nam mijn mening erg serieus en adviseerde mij goed waar nodig. Alles werd netjes afgehandeld en de nazorg was ook prettig. Op de installatie was niets aan te merken.

78% van de daken is geschikt

In Geldermalsen is 78% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met andere grote steden in de regio is dat gigantisch weinig! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Geldermalsen te verduurzamen. In Geldermalsen geldt wel een stads-/dorpsgezicht. In Beesd is er een beschermd stadsgezicht aan: Dr. A. Kuyperweg, Voorstraat, Hoogstraat, Middenstraat, Beukenstraat, Sportstraat, Havendijk, en Moerdijk. Acquoy heeft een beschermd stadsgezicht in de straten: Lingedijk, Prinses Beatrixstraat en Achterweg.

In de buurt: Acquoy Beesd Buurmalsen Deil Enspijk Geldermalsen Gellicum Meteren Rhenoy Rumpt Tricht

Geldermalsen energieneutraal in 2030

Gemeente Geldermalsen gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Al 6% van de inwoners uit Geldermalsen profiteert van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2030 energieneutraal te worden en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijk gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening in gemeente Geldermalsen

Gemeente Geldermalsen heeft het doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Geldermalsen een duurzaamheidslening aan. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:
 

 • Lenen van €2.500,- tot €25.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 1,6% (rentetarief op 1 januari 2017)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Gemeentelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager bedraagt 75 jaar.

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Geldermalsen, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SvN of hier voor informatie over de duurzaamheidslening Geldermalsen

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Geldermalsen kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Geldermalsen

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

15 reviews van mensen uit de omgeving van Geldermalsen

Gemiddeld
9,2
9,0
Ik ben erg tevreden, het proces is mooi vlot verlopen!
Zonnepanelen Klant Geldermalsen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10
Installatie is perfect verlopen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10
Laat de zon maar schijnen! Ik ben hartstikke blij dat mijn zonnepanelen door Zonneplan zijn geplaatst. Alles wordt van begin tot eind geregeld.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8,0
Ik ben tevreden over Zonneplan. Heb een fijn en goed adviesgesprek gehad en de installatie is soepel verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Ik ben heel erg blij met de zonnepanelen van Zonneplan! Ik vind het mooi dat ik op deze manier kan bijdragen aan een beter milieu! In de toekomst zou ik er ook nog wel een thuisbatterij bij willen. Het advies gesprek met Jari was duidelijk en goed en ook op de dag van installatie is alles netjes verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben tevreden, de panelen werken en ik ben elke keer blij als de zon schijnt. Het vermindert als het goed is mijn energierekening dus dat is zeker mooi om te zien. De installatie verliep met een paar kleine probleempjes, maar de mannen bleven tot ze alles afgerond hadden en alles is in één dag geklaard. Daar ben ik zeer over te spreken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
Ik ben zeker gelukkig met de zonnepanelen, ze doen het fantastisch. De adviseur was uitstekend, hij reageerde snel en duidelijk op mijn vragen. De installatie die op zijn advies volgde verliep ook prima, de jongens hebben netjes gewerkt. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat de hele gang van zaken van begin tot eind goed is verlopen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

8,0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. De panelen zijn gelegd door een paar vriendelijke installateurs en ze hebben alles snel en netjes geïnstalleerd. Het advies was duidelijk en al snel werd er besloten om voor het plan te kiezen. Ik hoop alleen dat de zon nog iets meer gaat schijnen in de zomer, en niet alleen voor de zonnepanelen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2.5 en Trina Solar 265 Wp Poly

10
Voor aanschaf ben ik goed te woord gestaan door mijn adviseur en werd er ook erg snel gereageerd op mijn vragen. De installatie werd super uitgevoerd door een paar keurige mannen hier uit de buurt. Ik kijk zeer positief terug op de aanschaf van de panelen en ik raad Zonneplan al aan bij mijn familie en kennissen.
Zonnepanelen Klant Geldermalsen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10
Mijn adviseur bij Zonneplan was erg aardig, hij was onder de indruk hoeveel ik ervan wist. Hij nam mijn mening erg serieus en adviseerde mij goed waar nodig. Alles werd netjes afgehandeld en de nazorg was ook prettig. Op de installatie was niets aan te merken.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Ik heb geen klagen met betrekking tot de zonnepanelen. Alles werkt naar behoren en de opbrengst is goed. De adviseur was alert en de informatievoorziening was to the point. Het proces verliep snel en een paar weken na de offerte waren de zonnepanelen al geplaatst. De installateurs die dit hebben verwezenlijkt waren nette jongens en hebben de panelen keurig geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
Ik ben heel tevreden met de geleverde zonnepanelen. Na de offerte hebben we al vrij snel besloten om ervoor te kiezen. Vervolgens werden de panelen keurig geplaatst en is alles netjes opgeruimd. Dat de BTW-teruggave werd verzorgd was ook erg prettig.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen. Er kwamen keurige mannen die de panelen hebben geïnstalleerd en dit is naar tevredenheid verlopen. De kabels zijn naderhand weggewerkt en er is geen rommel achtergelaten door de installateurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Eerst wilde ik zonnepanelen bij een ander bedrijf kopen, maar deze verzaakten om een offerte te sturen. Uiteindelijk heb ik voor Zonneplan gekozen omdat zij een duidelijke offerte stuurden en omdat alles vlot en soepel verliep. Ze namen het traject erg serieus.
Zonnepanelen Klant Geldermalsen
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Sunrise 260 Wp Black

10
Hoe het traject is verlopen: bijzonder goed. Mijn contactpersoon had veel geduld, een gaf deskundig advies. De reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen was dan ook in eerste instantie de prijs, maar daarna was de klik er gewoon met mijn adviseur. Een aanrader.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en BYD 245 Wp

Lees alle 15 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag