088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Varsseveld

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2416 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 197.400 besparen

Elk jaar samen besparen

15117 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Varsseveld

In de gemeente Oude IJsselstreek zijn er heel veel geschikte daken voor zonnepanelen! Maar liefst 78% van de woningen is geschikt en 27% hiervan heeft al zonnepanelen op het dak liggen. Ruim 2300 woningen zijn al voorzien van zonnepanelen en wekken al hun eigen zonne-energie op. De eigenaren van zonnepanelen besparen per jaar tot wel €712, dat wil u toch ook? Met de grote hoeveelheid geschikte daken is de kans groot dat ook u kunt gaan genieten van zonnepanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Doe dan een aanvraag en ontvang vrijblijvend advies van een van onze adviseurs. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies.

Een tevreden klant uit de gemeente Oude IJsselstreek

Wij zijn nog steeds hartstikke enthousiast over onze zonnepanelen! Ze lagen er zo snel op, dat had ik niet verwacht. De heren waren hartstikke netjes en sociaal, dus dat was erg prettig samenwerken.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst en heeft daarmee veel kennis in huis. U heeft contact met één van onze adviseurs. Uw persoonlijke adviseur maakt een passend plan voor u, waarbij er naar uw wensen wordt geluisterd!

Wij werken enkel met de nieuwste producten. De producten worden uitvoerig getest. Onze panelen dragen het TÜV-keurmerk, wat betekent dat de panelen aan alle gestelde voorwaarden voldoen.

Service is voor Zonneplan erg belangrijk. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. De btw-teruggave wordt voor u geregeld, u kunt via de apps uw opbrengsten bijhouden en u krijgt 10 jaar garantie op alle producten!

Duurzaamheidsdoel Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek wil in 2050 energieneutraal zijn. De gemeente staat op plek 117 van de 355 duurzaamste gemeentes in Nederland en is dus al goed bezig met verduurzaming. De motivatie is zeer aanwezig en om de aanschaf van zonnepanelen te vergemakkelijken, biedt Oude IJsselstreek haar inwoners een gemeentelijke regeling aan. Lees hieronder meer over deze regeling.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Oude IJsselstreek

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en u hoeft daarbij geen eigen spaargeld te investeren. Dat is mogelijk door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de gemeente Oude IJsselstreek. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

15 reviews van mensen uit de omgeving van Oude IJsselstreek

Gemiddeld
9,1
10.0
Ik ben ontzettend onder de indruk van Zonneplan en haar medewerkers. Zo'n jong bedrijf, maar zo professioneel! De adviseur heeft mij duidelijk advies gegeven en de installatie verliep vlekkeloos. Ik ben super tevreden en geef Zonneplan een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik kijkt uit naar nieuwe duurzame innovaties, waardoor ik mijn huis verder kan verduurzamen! Dit in samenwerking met Zonneplan, zij hebben namelijk keurig werk afgeleverd!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben bij Zonneplan gekomen via een kennis van mij. En ik ben heel blij met de service die ik gekregen heb. Zowel de service van Zonneplan en de installatie van de zonnepanelen zelf waren echt perfect. Vooral de uitleg op vragen die ik gekregen heb van mijn adviseur en van de monteurs waren echt super.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn heel tevreden. Stefan is een topper. We hebben een goede uitleg gehad en als we iets niet snapten konden we altijd bellen of mailen. De installatie is netjes afgerond en ook de uitleg daarna was goed. Via de monitoring houden we de panelen goed in de gaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn nog steeds hartstikke enthousiast over onze zonnepanelen! Ze lagen er zo snel op, dat had ik niet verwacht. De heren waren harstikke netjes en sociaal, dus dat was erg prettig samenwerken.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Goede service voor, tijdens en na de installatie. De monteurs werkten vriendelijk en snel. Ik heb ondanks de donkere maanden al aardig rendement gehad. Helemaal tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is naar wens verlopen, ik zou zelf niet weten wat er nog beter zou kunnen. Als ik het proces van begin tot eind zou bekijken heb ik alleen maar complimenten voor Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is perfect verlopen. De panelen liggen netjes op het dak en het groene stroom schiet uit het stopcontact!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen werken goed en leveren prima op. Ik ben erg positief over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Hele nette installatie. Niet alleen de panelen op het dak, maar ook in huis is alles keurig en in overleg aangelegd. Jullie verzorgen alles van begin tot eind en dat is heel erg prettig!
Zonnepanelen Varsseveld
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag