088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Ede

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5198 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 491.400 besparen

Elk jaar samen besparen

38193 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Ede

Steeds meer inwoners van Ede stappen over op zonne-energie. Zij helpen niet alleen het milieu, maar zij besparen ook flink op de energierekening. In Ede profiteren al meer dan 3.100 inwoners van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente Ede om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Een klant uit Ede

De installatie is netjes en professioneel verlopen. Alles is super geregeld, ook de btw-teruggave was zo voor elkaar. Echt top service van Zonneplan!

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Ede. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 13.862 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Hiernaast is er in Ede geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor wordt de aanschaf van zonnepanelen nog makkelijker gemaakt, omdat er voor het plaatsen geen vergunning aangevraagd hoeft te worden.Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Ede ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een stimuleringslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,9%.
  • Het maximum leenbedrag is €50.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening van Ede, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

99 reviews van mensen uit de omgeving van Ede

Gemiddeld
9,2
8.0
Erg blij met mijn zonnepanelen. Duidelijke brieven gehad van te voren over wat er ging gebeuren. De opbrengsten gaan goed. Zeer tevreden dus.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben erg blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen. het gehele proces is namelijk prima verlopen. De zonnepanelen zijn netjes aangelegd en de service achteraf is ook tip top. Zonneplan verdient twee dikke duimen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Wanneer ik over de zonnepanelen praat met mijn vrouw praten wij over 'onze vriendjes'. De zonnepanelen doen het hartstikke goed en daarom praten wij er op die manier over. Ik heb Zonneplan al bij verschillende mensen in de buurt aangeraden omdat ze een top bedrijf zijn!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zonneplan installeert gewoonweg fantastisch! Mooie installatie en hele nette mensen bij Zonneplan. Ik ben altijd prettig te woord gestaan en al mijn vragen werden netjes beantwoord.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
De communicatie met Zonneplan liep soepel. Wij zijn na de installatie van de zonnepanelen bewuster om gegaan met ons energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, met dank aan Zonneplan. Een paar maanden na de installatie meldt Zonneplan zich met de vraag of ze nog wat voor ons konden betekenen. Zeer attent!
Zonnepanelen Ede
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Ik vond dat wij toch ons steentje bij moesten dragen bij het verduurzamen van Nederland, en dit was de perfecte manier. Tijdens de installatie eindelijk het nut ontdekt van twee pijpjes richting de kruipruimte die er al zaten sinds 1980, toen ik de woning kocht.
Zonnepanelen Ede
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben super blij met de panelen en nog meer met Zonneplan. Wat een top bedrijf! Deskundig advies en goede installateurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Professionele monteurs en deskundige adviseurs. Andere partijen beloofden gouden bergen, maar Zonneplan kwam met een reëel beeld van de opbrengsten. Dit vind ik erg positief. Het traject rondom de btw-teruggave is in volle gang. Dit heeft even tijd nodig. Gelukkig word ik erg goed op de hoogte gehouden van de status.
Zonnepanelen Ede
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Alle informatie die ik kreeg was ook erg duidelijk!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik heb de communicatie als heel soepel ervaren, ik werd goed te woord gestaan en het contact was leuk! De installatie ligt er netjes op en nu heb je er eigenlijk geen omkijken naar, de zon straalt toch!
Zonnepanelen Ede
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag