088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Malden

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

875 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 72.600 besparen

Elk jaar samen besparen

5322 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Malden

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Malden. Dit is te zien aan de 381 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Malden. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit Malden

Ik ben erg tevreden dat alles zo snel voor mekaar was. Prettige service, de adviseur gaat echt tot het uiterste voor jou!

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Malden heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In Malden vallen er geen gebieden onder beschermd stadsgezicht. Wilt u zonnepanelen? Dan kunt u zonnepanelen laten installeren zonder vergunning van de gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente Heumen wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Om dit te halen biedt Heumen haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Heumen. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

11 reviews van mensen uit de omgeving van Heumen

Gemiddeld
9,2
10.0
Wij zijn hartstikke blij met onze keuze voor Zonneplan. Zo blij dat ik aan iedereen, die deze review leest, wil meegeven dat zij bij Zonneplan aan het juiste adres zijn. Normaal gesproken vul ik geen reviews in, dus dit zegt wel wat over Zonneplan.
Zonnepanelen Malden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Heel tevreden en de resultaten zijn boven verwachting. Alles werd goed geregeld door Zonneplan en bij de zaken die ik zelf moest regelen werd ik goed bij ondersteund. De BTW-teruggave ging bijvoorbeeld heel prettig. Ik moest eerst zelf voorschieten maar kreeg het wel teruggestort. De installatie datum was iets later dan van tevoren aangegeven, maar in overleg hebben we snel een vervolgafspraak kunnen maken en zijn wij nu erg tevreden over het resultaat.
Zonnepanelen Heumen
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 (3F) en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen van Zonneplan, ze liggen mooi op het dak te stralen in de zon. Het adviesgesprek met Thijs was fijn en de monteurs hebben alles op de installatiedag netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden dat alles zo snel voor mekaar was. Prettige service, de adviseur gaat echt tot het uiterste voor jou!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen. Ze doen wat ze zouden moeten doen en werken dus goed. De adviseur die mij geholpen heeft was heel vriendelijk, duidelijk in de communicatie en reageerde vlot. Bij de installatie kwamen er drie vriendelijke monteurs die alles keurig netjes hebben weggewerkt en na afloop is alle zooi opgeruimd door hen. Hier ben ik heel content mee, dit was boven verwachting.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
In eerste instantie ging de eerste plaatsingsdatum niet door, omdat de monteur door zijn rug was gegaan. Toen werd het 3 weken later. Dat is naar mijn idee allemaal goed gegaan. De monteurs waren prima kerels. Met de adviseur heb ik best veel contact gehad. Hij heeft mij alles net zo lang uitgelegd totdat ik het snapte. Vanwege de goede referenties leek Zonneplan mij een geschikte keuze.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik kijk met een goed gevoel terug. Het werkt allemaal en alles is gegaan volgens afspraak. Alleen de opbrengst valt nog wat tegen, maar het weer is ook nog niet al te goed geweest. Ik had een aantal offertes uitgevraagd en kwam uiteindelijk bij Zonneplan uit. De prijs was scherp en de offerte was gewoon heel compleet.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

8.0
We kijken met een tevreden gevoel terug op de samenwerking met Zonneplan. Via de app kan ik de opbrengst volgen. Ik heb ongeveer 9 offertes aangevraagd en hier bleef een selectie van 3 partijen over. Zonneplan is niet de goedkoopste gebleken, maar wel het best in het contact en in de prijs kwaliteit verhouding.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Het is allemaal keurig gegaan. En de afspraken zijn nagekomen. Het enige wat ik nog moet oplossen is het aflezen van de omvormer, dan is alles rond.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
De snelheid, de kwaliteit, de prijs en de goede voorlichting maken het dat ik Zonneplan aan iedereen zou aanraden. Ik zou Zonneplan een 9 willen geven.
Zonnepanelen Overasselt
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag