088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Malden
Zonnepanelen in Malden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Malden

Zonnepanelen worden steeds populairder in Malden. En dat is zeker niet raar met de hoeveelheid zonuren in de afgelopen jaren. Vorig jaar heeft de zon wel uur geschenen. En met deze mooie zonuren helpen zonnepanelen niet alleen het milieu, maar verlagen ze ook jouw energierekening.

Ook in Malden gaat Zonneplan voor de beste kwaliteit. Er hebben al inwoners uit Malden en omgeving een aanvraag gedaan. Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs bekijken met behulp van haarscherpe satellietbeelden je dak en ontwerpen vervolgens een plan die bij je dak past. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang persoonlijk advies!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Malden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Malden kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Malden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Malden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Malden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Malden

Al 1.687 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heumen gingen je voor.

Zonnepanelen in Malden

De inwoners van Malden zijn al goed op weg met verduurzamen. En dit is erg belangrijk aangezien de gemeente in 2050 klimaatneutraal wil zijn. Om deze doelstelling te behalen zijn zonnepanelen een zeer goede oplossing. De inwoners van Malden en omgeving zien dit ook met het gevolg dat er in de gemeente al woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Dit is al een heel goed begin, maar er zijn nog veel meer woningen geschikt voor zonnepanelen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Meld je aan en ontvang een gratis en vrijblijvend advies.

Zonneplan gaat voor duurzaam

Naast de mooie voordelen van zonnepanelen zelf, profiteer je bij Zonneplan van veel andere voordelen. Wij van Zonneplan vinden het namelijk erg belangrijk dat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Om dit te kunnen doen maken onze klantadviseurs gebruik van satellietbeelden. Met deze haarscherpe satellietbeelden kunnen zij op afstand zeer gemakkelijk uw dak opmeten, voor het beste advies. Verder profiteer je bij Zonneplan van een 10-jarig serviceplan met 10 jaar garantie op alle producten. Je hebt altijd inzicht in je opbrengsten met de monitoringsapp en daarnaast verzorgt Zonneplan de btw-teruggave. Wil jij ook profiteren? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend advies. Al inwoners uit de gemeente gingen je voor.


Malden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Malden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heumen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heumen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!