088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

2639 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 219.600 besparen

Elk jaar samen besparen

16860 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Ulft

In Ulft genieten al 630 huishoudens van zonne-energie. Dat is 29% van de geschikte daken in de stad. In Ulft is maar liefst 81% van de koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Dit zijn ruim 2100 huizen en de kans is dus groot dat ook uw huis tussen de geschikte huizen zit. Wanneer u voor zonnepanelen kiest levert dat een besparing op de energierekening op en draagt u een steentje bij aan een energieneutrale gemeente Oude IJsselstreek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan geheel vrijblijvend de aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Een tevreden klant uit Ulft

Alles is naar wens verlopen, ik zou zelf niet weten wat er nog beter zou kunnen. Als ik het proces van begin tot eind zou bekijken heb ik alleen maar complimenten voor Zonneplan!

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van satellietbeelden een persoonlijk advies gemaakt. U ontvangt per mail een persoonlijk advies, het zonneplan. Als u akkoord gaat met het zonneplan wordt er een installatiedatum gepland. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast probeert Zonneplan u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.

Duurzaamheidsdoelstelling

De gemeente Oude IJsselstreek wil in 2050 energieneutraal zijn. De gemeente staat op plek 117 van de 355 duurzaamste gemeentes in Nederland en is dus al goed bezig met verduurzaming. Ulft helpt al goed mee met het groener maken van de gemeente, want maar liefst 29% van de geschikte huizen in de stad heeft al zonnepanelen op het dak liggen. De motivatie is zeer aanwezig en om de aanschaf van zonnepanelen te vergemakkelijken, biedt Oude IJsselstreek haar inwoners een gemeentelijke regeling aan. Lees hieronder meer over deze regeling.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Oude IJsselstreek

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en u hoeft daarbij geen eigen spaargeld te investeren. Dat is mogelijk door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de gemeente Oude IJsselstreek. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

18 reviews van mensen uit de omgeving van Oude IJsselstreek

Gemiddeld
9,2
9.0
Er is goed werk geleverd door Zonneplan. Via de app houd ik in de gaten hoe het gaat met de opbrengst. In de toekomst zou ik er misschien nog wel wat panelen bij willen laten plaatsen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik heb het allemaal helemaal top ervaren. We hebben echt helemaal geen verbeterpunten voor Zonneplan. Alles is helemaal perfect gelopen en we zijn ook erg te spreken over de snelle en adequate service!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Eigenlijk hartstikke goed traject. De installatie is helemaal goed gegaan en ik heb echt geen verbeterpunten meer voor Zonneplan. Ik geef jullie een 10! Ik gebruik de app niet zoveel maar ben erg tevreden als ik op de omvormer kijkt dat deze continu werkt en zie dat de opbrengst ondanks het bewolkte weer erg goed is.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik ben ontzettend onder de indruk van Zonneplan en haar medewerkers. Zo'n jong bedrijf, maar zo professioneel! De adviseur heeft mij duidelijk advies gegeven en de installatie verliep vlekkeloos. Ik ben super tevreden en geef Zonneplan een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik kijkt uit naar nieuwe duurzame innovaties, waardoor ik mijn huis verder kan verduurzamen! Dit in samenwerking met Zonneplan, zij hebben namelijk keurig werk afgeleverd!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben bij Zonneplan gekomen via een kennis van mij. En ik ben heel blij met de service die ik gekregen heb. Zowel de service van Zonneplan en de installatie van de zonnepanelen zelf waren echt perfect. Vooral de uitleg op vragen die ik gekregen heb van mijn adviseur en van de monteurs waren echt super.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn heel tevreden. Stefan is een topper. We hebben een goede uitleg gehad en als we iets niet snapten konden we altijd bellen of mailen. De installatie is netjes afgerond en ook de uitleg daarna was goed. Via de monitoring houden we de panelen goed in de gaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn nog steeds hartstikke enthousiast over onze zonnepanelen! Ze lagen er zo snel op, dat had ik niet verwacht. De heren waren harstikke netjes en sociaal, dus dat was erg prettig samenwerken.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Goede service voor, tijdens en na de installatie. De monteurs werkten vriendelijk en snel. Ik heb ondanks de donkere maanden al aardig rendement gehad. Helemaal tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is naar wens verlopen, ik zou zelf niet weten wat er nog beter zou kunnen. Als ik het proces van begin tot eind zou bekijken heb ik alleen maar complimenten voor Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag