088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Nijmegen

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5532 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 517.200 besparen

Elk jaar samen besparen

40217 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Nijmegen

De inwoners van gemeente Nijmegen stappen over op duurzame energie! Van de bijna 17.000 geschikte daken heeft al 29% zonnepanelen op het dak liggen en daarmee genieten zij van zelf opgewekte zonne-energie. Er zijn nog veel daken geschikt, wat betekent dat er een grote kans is dat ook uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw maandelijkse energierekening kunnen doen? Doe dan een aanvraag en ontvang geheel vrijblijvend een persoonlijk advies.

Een tevreden klant uit Nijmegen:

Ik heb Zonneplan al bij meerdere mensen aanbevolen. Dit komt vooral doordat het bij ons vlekkeloos is verlopen. Met name het contact met Zonneplan verdient een pluim. Ze geven overal een snelle reactie op, zijn erg persoonlijk en ze doen nergens moeilijk over. Als klant voel je je enorm gewaardeerd.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Sinds 2012 werkt Zonneplan aan het verduurzamen van heel Nederland. Dit doen wij onder andere door een persoonlijke service aan te bieden. Als u een aanvraag doet, zal een persoonlijk adviseur een plan opstellen dat bij uw dak past. Met behulp van haarscherpe satellietbeelden wordt uw dak nauwkeurig in kaart gebracht en haalt de adviseur het optimale uit uw dak.

Naast de persoonlijke service, bieden wij u de nieuwste producten aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Ook nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen door de btw-teruggave voor u te regelen.

Onze VCA-gecertificeerde installateurs kunnen niet wachten om in Nijmegen de geschikte daken te voorzien van zonnepanelen. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden voor uw dak? Doe dan een aanvraag!

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In het oude centrum van Nijmegen zijn een aantal gebieden die vallen onder beschermd stadsgezicht. Dit betreft onder andere het gebied Ubbergen en diverse straten rondom de haven. Daarnaast is er ook rondom de volgende straten sprake van dit beschermde gezicht:

Oranjesingel
Groesbeekseweg
Prins Bernhardstraat
Berg en Dalseweg
St. Annastraat

Als u woning binnen dit beschermd gezicht gevestigd is, heeft u een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te kunnen laten installeren. Voor een specifieker beeld van het beschermd stadsgezicht, verwijzen zij u door naar de website van de gemeente. Woont u niet binnen dit gebied? Dan kun u zonder vergunning een plan aanvragen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Nijmegen

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. Dit kan door gebruik te maken van de duurzaamheidsregeling van gemeente Nijmegen. Op deze manier kunt u zonder spaargeld te investeren, toch meehelpen aan een energieneutraal Nijmegen!

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

100 reviews van mensen uit de omgeving van Nijmegen

Gemiddeld
8,9
8.0
Over alles ben ik heel content. De manier om alles via internet en telefonisch te doen is een efficiënte manier van werken. Hierdoor konden de panelen snel op mijn dak gelegd worden.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

8.0
Over alles ben ik heel content. De manier om alles via internet en telefonisch te doen is een efficiënte manier van werken. Hierdoor konden de panelen snel op mijn dak gelegd worden.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

9.0
Ik ben tevreden over het hele traject. Mijn man is vooral bezig geweest met de zonnepanelen maar als ik mijn man hier niet veel over hoor dat dit betekent dat hij weinig problemen heeft ervaren. Ik zie een mooie opbrengst terug in mijn app, de prognose die de adviseur stelde is dus zeer accuraat.
Zonnepanelen Nijmegen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

8.0
Erg te spreken over Zonneplan. Installatie ging sneller dan verwacht en eigenlijk is alles goed gegaan!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
De zonne-energie is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Dat is natuurlijk de mooie dubbele boodschap van zonnepanelen. De installateur maakte een erg betrouwbare indruk tijdens de installatie. Ik heb er met mijn neus bovenop gezeten. Het waren zeker mensen die het vak kennen. Ik kan geen verbeterpunten noemen. Ik ben erg tevreden.
Zonnepanelen Nijmegen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over het gehele proces! Af en toe bekijk ik hoeveel ik opwek en verder gaat alles zijn gangetje.
Zonnepanelen Nijmegen
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Excellent bedrijf. Zonneplan heeft uiterst vakkundig de panelen geïnstalleerd. Het contact met de adviseur was leuk en de installatie is ook heel goed gegaan. Ik heb geen opmerkingen, dus van mij krijgt Zonneplan een 10!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm BB

9.0
Ik ben blij met de zonnepanelen van Zonneplan. Ze zijn mooi op het dak gemonteerd en ze kunnen goed tegen het Nederlandse barre weer. Eén keer per maand houd ik de opbrengst in de gaten en de panelen zorgen voor een mooie opbrengst! Ik ben hartstikke tevreden met de panelen en met Zonneplan!
Zonnepanelen Nijmegen
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik vind dat Zonneplan een prettige manier van werken heeft. Er is duidelijk met mij gecommuniceerd en ook de installatie is netjes verlopen. Nu met de herfst merk ik dat mijn opbrengsten minder zijn, maar daar kan Zonneplan natuurlijk niets aan doen. Ik ben een tevreden man en zou Zonneplan zo weer kiezen!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Nu ik een maand of 10 panelen heb, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Na mijn aanvraag goed en duidelijk contact gehad met mijn persoonlijk adviseur. De installatie is ook goed verlopen. Het is nu wachten op de zon!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag