088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Druten

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1130 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 129.600 besparen

Elk jaar samen besparen

9796 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Druten

Veel inwoners van de gemeente Druten profiteren al van zonne-energie. Al 25% van de huiseigenaren heeft zonnepanelen op hun dak laten plaatsen en dat kunnen er nog veel meer worden. Er zijn namelijk nog ruim 3.200 woningen geschikt: dat is wel 69% van de koopwoningen! Als u hierboven de aanvraag doet, ontvangt u van ons een vrijblijvend advies op maat. Ook benieuwd wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen betekenen? Doe dan de aanvraag!

Een klant uit Gelderland:

Een familielid van ons had ook panelen via Zonneplan aangevraagd en zij waren erg tevreden. Bij ons liggen ze er inmiddels ook al een hele tijd op en we lopen regelmatig even naar boven om de opbrengst te bekijken.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan de video hierboven.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Als u de aanvraag doet, ontvangt u een advies van één van onze zonnepanelenspecialisten. Uw persoonlijke adviseur analyseert dan uw dak en maakt op basis van deze gegevens een dakplan voor u.

Zonneplan vindt de kwaliteit van de producten erg belangrijk. Daarom zijn al onze producten uitvoerig getest en dragen zij het TÜV-keurmerk. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie op alle producten en regelen wij de btw-teruggave voor u.

In gemeente Druten is geen sprake van beschermd dorpsgezicht. Dat betekent dat u geen vergunning van de gemeente nodig heeft om zonnepanelen te laten installeren.

Een energieneutraal Druten in 2040

Helpt u mee?

De gemeente Druten streeft ernaar om een klimaatneutrale gemeente te zijn in 2040. De gemeente en haar inwoners zijn al erg goed op weg, maar er zijn nog genoeg huizen om te verduurzamen. Mede door het aantal geschikte daken, is zonne-energie hier een hele kansrijke optie. U hoeft niet altijd uw spaargeld te investeren, want er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder vertel ik u daar meer over.


Extra mogelijkheden om te verduurzamen

Gemeentelijke regeling Druten

Om inwoners te stimuleren te kiezen voor duurzaamheid, heeft de gemeente een Toekomstbestendig Wonen-lening beschikbaar gesteld voor alle inwoners van Druten. Hiermee gaat uw energierekening maandelijks omlaag en profiteert u direct van de zonnepanelen.

Meer over de Toekomstbestendig Wonen lening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

10 reviews van mensen uit de omgeving van Druten

Gemiddeld
8,9
8.0
Helemaal tevreden! Alles was precies gegaan zoals gehoopt. De adviseur was heel vriendelijk en dacht mee en de installateurs hebben goed geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd.
Zonnepanelen Druten
Gekozen voor SolarEdge SE7K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zeer tevreden. Ik heb zonnepanelen genomen om beter te zijn voor het milieu en voor de portemonnee. Totaal geen spijt achteraf. Vooral de keuze voor Zonneplan was een hele goede. Alles perfect verlopen.
Zonnepanelen Druten
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Wat ben ik blij met Zonneplan en mijn zonnepanelen. Installatie is perfect verlopen. Zonnepanelen liggen strak op het dak. Monteurs waren erg leuke jongens. Ze waren iets van het materiaal vergeten, maar dit hebben ze gelijk opgehaald en alles is diezelfde dag nog opgelost. Erg prettig verlopen allemaal. Het duurzame aspect van de zonnepanelen spreekt mij erg aan. Ooit hoop ik niet meer afhankelijk te zijn van de energiemaatschappij en het elektranet. Zonnepanelen zijn daarin een eerste stap.
Zonnepanelen Druten
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Tijdens de aanschaf van de zonnepanelen ben ik goed geholpen door klantadviseur Koen. Hij heeft al mijn vragen netjes kunnen beantwoorden. Daarnaast verliep de installatie dag ook soepel, de zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de vriendelijke installateurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het advies van klantadviseur was erg goed, hij heeft me goed geholpen tijdens de aanschaf. Daarnaast zijn de zonnepanelen ook mooi op het dak geplaatst door de installateurs op de installatie dag. De panelen liggen nu mooi op het dak i.v.m. de schaduwwerking. Ook houd ik de opbrengst goed in de gaten via de app. Ik kan dit heel handig per paneel inzien.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de zonnepanelen, ze liggen mooi op het dak en alles werkt naar behoren. Daarnaast is de installatie dag ook goed verlopen, de installateurs zijn keurig te werk gegaan. Het enige wat nog loopt is de btw-teruggave maar daar wordt ik goed over op de hoogte gehouden.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens van het installatieteam hebben erg goed werkt! Ze hebben precies gedaan wat wij aangaven qua aansluiting, waardoor er nauwelijks iets zichtbaar van is.
Zonnepanelen Druten
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het proces met Zonneplan was feilloos! De installatie ging echt heel erg soepel. De installateurs hebben goed hun best gedaan en dit was ook te zien in het resultaat. Erg netjes! Ook over het advies heb ik alleen maar lof. Erg duidelijk en precies goed. Ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Wij zijn zo tevreden over Zonneplan. Wij hadden niet beter kunnen wensen. Het is leuk om te zien dat via de gemeente Brummen er nu zoveel zonnepanelen geplaatst worden door Zonneplan. Ik kan niet anders dan een dikke 10+ geven!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Uitstekende service en plaatsing van Zonneplan. Het leggen van de bekabeling en het plaatsen van de omvormer ging in goed overleg. Ondanks dat ik enige aarzeling had over de werkwijze, toch zeker niet teleurgesteld door Zonneplan en de zonnepanelen werken juist boven verwachting goed! Chapeau!
Zonnepanelen Druten
Gekozen voor SolarEdge SE4000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag