ZonnepanelenZonnepanelen
Slimme energieSlimme energie
ContactContact
088 020 3000Morgen open om 08:00 uur

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Beste deal garantie
  • Geen spaargeld nodig

Ontdek jouw opbrengst

Binnen 60 seconden geregeld

 

Kees is goed bezig voor het milieu

Stap ook over op zonne-energie

Je doet wat goeds en duurzaams voor de wereld, maar ook voor jezelf! Je bespaart er maandelijks geld mee. Aanmelden is heel eenvoudig, wie wil besparen kan besparen. Want voor hetzelfde geld kun je een hele hoop leuke dingen doen.

Ook net als Kees genieten van zonnepanelen en meedoen met de nieuwe wereld?

Ontdek je besparing:
inzicht in de zonnepotentie van je dak

Het aantal en type zonnepanelen hangt af van jouw verbruik, wensen en het beschikbare dakoppervlak. Hieronder een voorbeeldberekening.

Voor een set van 12 design zonnepanelen van Zonneplan met een vermogen van 400 Wattpiek kunt je het volgende verwachten:

  • Maandelijks € 105 extra besteding
  • De winst is vergelijkbaar met een rente van 19% op uw spaarrekening.
  • 12 zonnepanelen besparen gemiddeld 1.068 kg aan CO2.

 

Jaarlijks verdienen
met zonnepanelen

Dit is het moment om zonnepanelen aan te schaffen. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst, profiteert u direct van uw eigen energie. Hiermee bespaart u honderden euro`s per jaar op uw energiekosten. Het voordeel hiervan is dat u structureel uw maandlasten flink verlaagt. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar.

Laat de zon maar schijnen! Doe direct een dakcheck

“Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers.”

Slimme keuze voor
de lange termijn

Zelf energie opwekken geeft een fantastisch gevoel. De zon schijnt en je wekt je eigen energie op! Het begint met het magische moment dat je de meter ziet terugdraaien. Je bekijkt hoeveel energie je panelen opwekken en hoeveel je bespaart. Het bewustzijn van je energieverbruik groeit en je gaat hierdoor zuiniger met energie om. Kies voor zonnepanelen, een zorgeloze investering waar je jarenlang van kan genieten.

Vraag direct een Zonneplan aan

Uw huis wordt meer waard
door zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers. 44% van de Nederlanders heeft in een onderzoek aangegeven liever een huis met zonnepanelen te kopen dan een huis zonder panelen. Een woning met lagere maandlasten is aantrekkelijker en u bent goed bezig voor het milieu. Pure winst!

Vraag direct een Zonneplan aan

waarde stijging woning met zonnepanelen

Doe de dak check en ontdek direct je besparing

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken