Zonnepanelen van Zonneplan

 

Persoonlijk en eerlijk advies

U betaalt pas ná de oplevering

All-in montage: geen extra kosten

Gratis de volledige btw-teruggave

Beste deal garantie

​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?


Kees is goed bezig voor het milieu

Verdienen met zonnepanelen

U doet wat goeds en duurzaams voor de wereld, maar ook voor uzelf! U bespaart er maandelijks geld mee. Aanmelden is heel eenvoudig, wie wil besparen kan besparen. Want voor hetzelfde geld kun je een hele hoop leuke dingen doen.

Ook net als Kees genieten van zonnepanelen en meedoen met de nieuwe wereld?

Ontdek uw besparing >
Ontdek uw besparing: inzicht in de zonnepotentie van uw dak

Het aantal en type zonnepanelen hangt af van uw verbruik, wensen en het beschikbare dakoppervlak. Hieronder een voorbeeldberekening voor een set van 12 design zonnepanelen met een vermogen van 275 Wattpiek.

  • U heeft maandelijks € 53 extra te besteden.
  • De winst van zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 14% op uw spaarrekening.
  • Met 12 zonnepanelen bespaart u per jaar gemiddeld 1.068 kg aan CO2.

Vraag een zonneplan aan >


Jaarlijks verdienen met zonnepanelen

Dit is het moment om zonnepanelen aan te schaffen. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst, profiteert u direct van uw eigen energie. Hiermee bespaart u honderden euro`s per jaar op uw energiekosten. Het voordeel hiervan is dat u structureel uw maandlasten flink verlaagt. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar.

Laat de zon maar schijnen!

Slimme keuze voor de lange termijn

Zelf energie opwekken geeft een fantastisch gevoel. De zon schijnt en u wekt uw eigen energie op! Het begint met het magische moment dat uw meter ziet terugdraaien. U bekijkt hoeveel energie uw panelen opwekken en hoeveel u bespaart. Het bewustzijn van uw energieverbruik groeit en u gaat hierdoor zuiniger met energie om. Kies voor zonnepanelen, een zorgeloze investering waar u jarenlang van kan genieten.


Vraag een zonneplan aan >


Uw huis wordt meer waard door zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers. 44% van de Nederlanders heeft in een onderzoek aangegeven liever een huis met zonnepanelen te kopen dan een huis zonder panelen. Een woning met lagere maandlasten is aantrekkelijker en u bent goed bezig voor het milieu. Pure winst!


Betrouwbare producten

Met een hoog rendement.


Ervaringen van klanten

Bekijk foto's van daken.