Zonneplan ONE Omvormer


Veilig en toekomstbestendig, dat is de nieuwe omvormer van Zonneplan: de Zonneplan ONE. Op deze omvormer kunnen tussen de 5 en 40 panelen aangesloten worden. Handig voor zowel kleine, als grote huishoudens. Voor de toekomst ook ideaal: een paar extra panelen kunnen gewoon aangesloten worden op deze omvormer. Daarnaast is de Zonneplan ONE een super gebruiksvriendelijke omvormer, al vanaf het moment van installatie. Waarom dat zo is? U leest het hieronder:

De voordelen van de Zonneplan ONE omvormer

 • Altijd online met de 4G-stick
  Aan de onderkant van de omvormer sluit de monteur, op de dag van de installatie, een usb-stick met internetverbinding aan. Aansluiten op het WIFI-netwerk, zoals bij andere omvormers gebruikelijk is, hoeft dus niet. Dat betekent dat de omvormer direct vanaf de installatiedag al online is, zodat u de opbrengsten kunt monitoren.
 • De data is super veilig
  De Zonneplan ONE omvormer is de omvormer van Zonneplan. Dit betekent dat er geen derde partijen aan te pas komen. Alle data wordt dus alleen uitgelezen door Zonneplan, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een probleem.
 • 10 jaar garantie
  De Zonneplan ONE omvormer heeft een standaardgarantie van 10 jaar. Wist u dat deze garantie niet alleen geldt voor de omvormer, maar ook voor de zonnepanelen? Dit en meer vindt u terug in ons Serviceplan. Heeft u vragen over de omvormer of gaat er iets mis? Onze eigen service-afdeling staat voor u klaar.
 • Zonneplan app
  Altijd en overal inzicht in de opbrengsten van uw zonnepanelen? Dat kan met de Zonneplan app. De Zonneplan ONE omvormer heeft een eenvoudige connectie met de Zonneplan app. Hierin ziet u de opbrengsten, kunt u makkelijk vergelijken tussen periodes en ziet u hoe uw zonnepanelen presteren.

Meer weten over omvormers? Lees dan verder: