Zonnepanelen

Zonneplan vertelt jou alle ins en outs over zonnepanelen

Stefan Bos
Door: Stefan Bos

Wil jij weten welke panelen voor jouw dak geschikt zijn? Of ben jij nieuwsgierig naar de beste manier om je zonnepanelen na aankoop te onderhouden? Dan ben jij hier op de goede plek. Zonneplan vertelt je alles wat je wil weten over zonnepanelen.

Zonnepanelen van Zonneplan

De beste zonnepanelen, die wil iedereen op het dak hebben liggen. Daarom wordt er wereldwijd hard gewerkt aan zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Een automatisch gevolg hiervan is de vernieuwing van het aanbod. Ook bij Zonneplan vernieuwen we ons assortiment continu.

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 370 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad.

close up zonnepanelen op dak

Wat je wil weten voor je gaat investeren

Zonnepanelen kopen is een hele investering! Het is meer dan logisch dat jij je goed wil voorbereiden op je aankoop. Elk paneel heeft namelijk zijn eigen eigenschappen en is afgestemd op een specifieke dak-situatie.

Nuttige informatie na installatie

“Moet ik mijn zonnepanelen na aanschaf vaak schoonmaken?”

Een veelgestelde vraag van nieuwe zonnepanelenbezitters. Met een simpel antwoord van Zonneplan: Nee. Zonnepanelen worden bijna altijd schoon door een regenbui en hebben verder bijna geen onderhoud nodig. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan? Dan schieten onze Zonneplan-monteurs jou zo snel mogelijk te hulp . Dat én meer is onderdeel van ons Serviceplan.