Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen kopen, maar heeft u geen idee welke panelen geschikt zijn voor uw dak? Binnen ons kenniscentrum vertellen wij u alles over hoe zonnepanelen werken en welke verschillende typen zonnepanelen er zijn.

Direct meer lezen over:

Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen is een hele investering! Meer dan logisch om goed te onderzoeken welke panelen er in de markt zijn. Maar vergeet ook niet rekening te houden met wat bij uw dak past en wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Elk paneel heeft zijn eigen eigenschappen en is geschikt voor een bepaalde situatie. Eén ding dat wel zeker is: bij Zonneplan hebben we alleen kwalitatief hoogwaardige designer panelen.

Een veel gestelde vraag: ‘Hebben zonnepanelen na aanschaf onderhoud nodig?’

Goed nieuws, het antwoord is nee. Zonnepanelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig! Mocht er toch iets fout gaan met de zonnepanelen dan komen onze monteurs kosteloos bij u langs om het op te lossen. Dat én meer is onderdeel van ons serviceplan.


Zonnepanelen van Zonneplan

Over de hele wereld wordt er druk gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve en betere zonnepanelen. In de loop van de tijd heeft Zonneplan daarom het assortiment steeds vernieuwd. Op dit moment bieden wij full black designer zonnepanelen aan. Deze panelen halen 320 Wp, zijn volledig mat zwart en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad.