Zonnepanelen

Wil je zonnepanelen kopen, maar heb je geen idee welke panelen geschikt zijn voor jouw dak? Op deze pagina vertellen wij je alles over hoe zonnepanelen werken en welke verschillende types zonnepanelen er te koop zijn.


Zonnepanelen kopen is een investering voor heel wat jaren. Het is dan ook meer dan logisch om goed te onderzoeken welke panelen er in de markt zijn en welke het best passen bij jouw dak, je verbruik en je persoonlijke voorkeur. Blauwe panelen, helemaal zwarte panelen of zwart witte panelen, ze zijn er allemaal. Elk paneel heeft zijn eigen eigenschappen en is geschikt voor een bepaalde situatie. Onze adviseurs kunnen u altijd verder helpen met het kiezen van de zonnepanelen die het best bij jouw situatie passen.

Wij krijgen vaak de vraag of na het kopen en installeren van zonnepanelen nog onderhoud plaats moet vinden. Goed nieuws, er is eigenlijk vrijwel geen onderhoud nodig! Toch hebben we een paar tips om je zonnepanelen door de jaren heen zo efficiƫnt mogelijk te laten functioneren.