Set van 6 zonnepanelen kopen

Ben je aan het overwegen om 6 zonnepanelen op je dak te laten leggen en ben je benieuwd wat dit oplevert en kost?

Vraag een offerte voor 6 zonnepanelen aan

Opbrengst 6 zonnepanelen

De gemiddelde opbrengst van 6 zonnepanelen is €697,- per jaar. Hierbij wordt er gerekend met een lagere kWh-prijs van €0,338 waardoor de opbrengst in werkelijkheid alleen maar hoger kan uitvallen. 

Wat leveren 6 zonnepanelen op?

Zonneplan heeft momenteel zonnepanelen van 400 Wp. Het maximale piekvermogen van 6 zonnepanelen komt daarmee op 2.400 Wp. Toch behalen zonnepanelen in Nederland dit maximale piekvermogen niet door de weersomstandigheden. Volgens ons gemiddelden leveren 6 zonnepanelen 2064 kWh op.

Wat kosten 6 zonnepanelen

Gemiddeld kost een zonnepanelen systeem van 6 zonnepanelen inclusief montage tussen de €4.052 en €5.543,- bij Zonneplan. Dit bedrag is inclusief de btw. Meer weten over de prijs van 6 zonnepanelen? Bekijk waar de prijs van zonnepanelen uit bestaat.

Rendement en terugverdientijd van 6 zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering, dat blijkt ook als je naar de terugverdientijd en het rendement kijkt. 

Terugverdientijd 6 zonnepanelen

De terugverdientijd is rond de 7 jaar. Dit is op basis van de bovenstaande cijfers. In werkelijk ligt de kilowattuurprijs hoger, waardoor de zonnepanelen nog sneller terugverdiend zijn.

Rendement 6 zonnepanelen

Het rendement is voor velen een belangrijke pijler in de beslissing om zonnepanelen te nemen (naast het ecologische aspect). Je geld levert meer op met een investering dan dat je rente krijgt van de bank, ook zijn er diverse mogelijkheden om zonnepanelen te financieren zonder eigen investering. 

In onze offerte berekenen we de rendement van jouw installatie over de jaren heen. Gemiddeld ligt het rendement op zo’n 14,6%.

Is mijn dak geschikt voor 6 zonnepanelen?

Om er zeker van te zijn of jij voldoende ruimte hebt om 6 zonnepanelen kwijt te kunnen, raden wij onze zonneplan aan, de offerte van Zonneplan. Voor het laten plaatsen van 6 zonnepanelen is er in ieder geval een oppervlakte van 11,58 m² nodig.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

  • Waarom zonnepanelen kopen?

    Zonnepanelen kopen heeft voordelen. Zowel op korte als lange termijn. Jij zal het direct merken aan je lager wordende energielasten en het verbeterde energielabel wordt beter. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5000 euro meer waard.

  • Waarom zonnepanelen van Zonneplan?

    Zonneplan koopt zonnepanelen rechtstreeks in bij een tier-1 fabrikant. Zo kunnen wij de beste prijs en kwaliteit garanderen. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen soft- en hardware en bieden wij onze klanten 10 jaar lang de beste service met het Zonneplan Serviceplan. Het enige wat overblijft is zorgeloos genieten van de zonnepanelen.

Deel dit artikel: