EnergiecontractEnergiecontract
LaadpaalLaadpaal
ZonnepanelenZonnepanelen
ContactContact
088 020 3000Morgen open om 08:00 uur

Wat kosten zonnepanelen?

  • Beste deal garantie
  • All-in montage: geen extra kosten
  • Je betaalt pas na de oplevering

Ontdek jouw opbrengst

Binnen 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in
de Hypotheek: erg slim

Het moment voor zonnepanelen

Als je een huis aanschaft is dit hét moment om na te denken over zonnepanelen. Je zorgt direct voor lagere maandlasten, je kunt de zonnepanelen meefinancieren in de hypotheek, je kunt vaak meer lenen en je kunt de gehele hypotheekrente aftrekken van je inkomen.

Maar als je een huis koopt heb je vaker wel meer aan je hoofd. Er moet namelijk al zoveel geregeld worden, over die zonnepanelen denk je later nog wel een keer na. En dat is zonde. Daarom laat Zonneplan je graag snel zien hoeveel de zonnepanelen gaan kosten en opleveren op je nieuwe woning.

Ontdek je besparing:
inzicht in de zonnepotentie van je dak

Het aantal en type zonnepanelen hangt af van jouw verbruik, wensen en het beschikbare dakoppervlak. Hieronder een voorbeeldberekening.

Voor een set van 12 design zonnepanelen van Zonneplan met een vermogen van 275 Wattpiek kunt je het volgende verwachten:

  • Maandelijks € 53 extra besteding
  • De winst is vergelijkbaar met een rente van 14% op uw spaarrekening.
  • 12 zonnepanelen besparen gemiddeld 1.068 kg aan CO2.

 

Jaarlijks verdienen
met zonnepanelen

Dit is het moment om zonnepanelen aan te schaffen. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst, profiteer je direct van eigen energie. Hiermee bespaar je honderden euro`s per jaar op je energiekosten. Het voordeel hiervan is dat je structureel jouw maandlasten flink verlaagt. Bovendien betaal je nu 0% btw op zonnepanelen.

Laat de zon maar schijnen! Doe direct een dakcheck

“Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van jouw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers.”

Slimme keuze voor
de lange termijn

Zelf energie opwekken geeft een fantastisch gevoel. De zon schijnt en je wekt je eigen energie op! Het begint met het magische moment dat je de meter ziet terugdraaien. Je bekijkt hoeveel energie je panelen opwekken en hoeveel je bespaart. Het bewustzijn van je energieverbruik groeit en je gaat hierdoor zuiniger met energie om. Kies voor zonnepanelen, een zorgeloze investering waar je jarenlang van kan genieten.

Vraag direct een Zonneplan aan

Jouw huis wordt meer waard
door zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van jouw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers. 44% van de Nederlanders heeft in een onderzoek aangegeven liever een huis met zonnepanelen te kopen dan een huis zonder panelen. Een woning met lagere maandlasten is aantrekkelijker en je bent goed bezig voor het milieu. Pure winst!

Vraag direct een Zonneplan aan

waarde stijging woning met zonnepanelen

Doe de dak check en ontdek direct je besparing