EnergiecontractEnergiecontract
LaadpaalLaadpaal
ZonnepanelenZonnepanelen
ContactContact
088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur

Exclusieve korting via Santander

  • Uniek aanbod van Zonneplan
  • Beste garanties in de markt
  • Inclusief Power-upgrade

Jouw adres:

Binnen 60 seconden geregeld

Een unieke korting op zonnepanelen van Zonneplan tot en met 1 oktober 2021

Tot en met 1 oktober 2021 krijg je via Santander een unieke korting op zonnepanelen van Zonneplan. Is dit het moment om zonnepanelen te nemen? Ja, want zonnepanelen van Zonneplan zijn niet zomaar zonnepanelen. Door een focus op service, zelf opgeleide monteurs en gegarandeerd de beste deal zijn wij sinds 2012 uitgegroeid tot de #1 zonnepanelenspecialist in iedere stad, provincie en daarmee ook Nederland. Maar dat is pas het begin, want Zonneplan maakt woningen klaar voor het stroomnet van straks. Met Zonnepanelen van Zonneplan haalt u een uniek stukje techniek in uw woning.

Zonneplan viert de
samenwerking met
Santander!

Zonneplan heeft in samenwerking met Santander een duurzame financiering opgezet waarmee Nederlanders hun zonnepanelen kunnen financieren met een lening met aantrekkelijke voorwaarden. We noemen dit de Zonneplan Duurzaamheidslening. Dit is een lening met een vaste lage rente en beschikt over de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Om deze samenwerking te vieren hebben Zonneplan en Santander een unieke actie opgezet.

Jaarlijks verdienen
met zonnepanelen

Deze actie is het ideale moment om zonnepanelen aan te schaffen. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst, profiteer je direct van je eigen energie. Hiermee bespaar je honderden euro`s per jaar op jouw energiekosten. Het voordeel hiervan is dat jij structureel de maandlasten flink verlaagt. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar.

Laat de zon maar schijnen! Doe direct een dakcheck

“Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers.”

Zelf investeren is met Santander niet meer nodig!

Heb je geen geld op jouw bankrekening staan of doe je liever wat anders met jouw spaarcenten en wil je toch profiteren van zonnepanelen? Dan is de Zonneplan Duurzaamheidslening geschikt voor jou. Dit is een lening die wij, in samenwerking met kredietverstrekker Santander, kunnen aanbieden aan onze klanten.

Jouw huis wordt meer waard met zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van jouw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers. 44% van de Nederlanders heeft in een onderzoek aangegeven liever een huis met zonnepanelen te kopen dan een huis zonder panelen. Een woning met lagere maandlasten is aantrekkelijker en u bent goed bezig voor het milieu. Pure winst!

Vraag direct een Zonneplan aan

waarde stijging woning met zonnepanelen

Profiteer van dit unieke moment!

Deze actie is geldig t/m 1 oktober 2021.

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!