Laadpaal offerte

Ben je op zoek naar een laadpaal voor thuis en wil je daarin gegarandeerd het eerlijkste advies en de beste prijs hebben? Vraag dan binnen 60 seconden een offerte aan voor een laadpaal bij Zonneplan.

Jouw vaste Zonneplan adviseur neemt vervolgens contact met je op en stelt – op basis van jouw voorkeuren en situatie – een persoonlijk laadpaaladvies voor je op. Dit plan wordt telefonisch stap voor stap met je doorgenomen.

Gratis laadpaal advies voor jou

Ontvang gratis laadpaal offerte

Laadpaal offerte: waar moet je op letten?

Bij het aanvragen van een laadpaaladvies zijn er enkele zaken waar je op wilt letten. Onze adviseurs wijzen je hier ook op, maar om je alvast voor te bereiden zetten we hieronder de belangrijkste punten op een rij.

 • Prijsopbouw: de prijs is afhankelijk van verschillende opties en specificaties, zoals of je een 1-fase of 3-fase aansluiting hebt in je meterkast, de lengte van het kabeltraject en het type en merk van de oplaadpaal. Lees meer over de laadpaal kosten.
 • Installatiekosten: de prijs die je bij een offerte van Zonneplan krijgt is een all-in prijs, dus inclusief installatie. De installatiekosten zijn opgebouwd uit onder andere de plaatsing van de paal, de aansluiting in de meterkast en het kabeltraject.
 • Financiering: het is enkel mogelijk om de Zonneplan laadpaal te kopen; een paal leasen of huren is niet mogelijk. Verder zijn er vooralsnog geen subsidies en/of (duurzaamheids)leningen voor laadpalen.
 • Garantie: meer garantie zorgt voor meer zekerheid in de toekomst. Het Zonneplan Serviceplan geeft 2 jaar garantie op voorrijkosten, montagekosten, onderzoekskosten en gratis ondersteuning.

Laadpaal advies voor thuis

Stap 1: Laadpaal thuischeck

We kijken online naar de beschikbare ruimte voor jouw laadpaal. Hierdoor zien we snel en eenvoudig de mogelijkheden voor jouw persoonlijke laadpaal.

Stap 2: Eerst een telefonisch adviesgesprek

Jouw persoonlijk adviseur kijkt met je mee en je persoonlijke wensen worden in kaart gebracht. In een kort gesprek bepalen jullie zo samen het beste advies.

Stap 3: Jouw persoonlijke Laadplan

Je ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte met de beste producten voor jouw situatie. Onze adviseur neemt deze rustig met je door.

Opbouw van een laadplan offerte

Een laadpaal inclusief installatie kost gemiddeld €800 tot €3100. Vraag een vrijblijvende offerte aan om achter de de exacte all-in prijs van jouw laadpaal te komen. Hieronder alvast een overzicht van kosten waar je rekening mee moet houden en een algemene schatting van deze kosten.

prijsopbouw laadpaal offerte

Gratis laadpaal advies voor jou

Ontvang gratis laadpaal offerte

Offerte voor een laadpaal inclusief installatie

Na jouw akkoord op de offerte wordt er een installatiedag ingepland. De Zonneplan-monteurs komen de laadpaal bij je thuis installeren en vertellen jou alles over de werking van de laadplaal en de Zonneplan app. Uiteraard wordt alles netjes opgeruimd.

Van A tot Z geregeld

Jouw laadpaal perfect geïnstalleerd. Van offerte en installatie tot lange garanties. Zonneplan regelt het allemaal.

Installatie door vakmonteurs

Zonneplan monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en ze werken volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140.

Zonneplan monteurs, laadpaal kopen en laten installeren

Vragen over een laadpaal offerte

 • Hoe lang duurt het aanvragen van een laadplan?

  Het aanvragen van een vrijblijvende laadpaal offerte is binnen 60 seconden geregeld. Je hoeft alleen maar je adres en contactgegevens in te vullen en de aanvraag is voltooid. Vervolgens neemt een Zonneplan adviseur binnen enkele dagen contact met je op om jouw wensen en situatie te bespreken, waarna de adviseur een laadplan op maat voor je opstelt.

 • Hoe is de prijs in de offerte opgebouwd?

  Zonneplan biedt altijd een all-in prijs aan. Tijdens het intakegesprek worden het kabeltraject en de eventuele meerkosten besproken. Wanneer tijdens de werkvoorbereiding blijkt dat bijvoorbeeld de groepenkast vervangen moet worden, ontvang je van ons een vernieuwde offerte. We laten de prijs dus altijd voor de installatie weten.

  Er kunnen altijd uitzonderingsgevallen zijn wanneer tijdens de installatie blijkt dat er bijvoorbeeld meer dan 5 meter gegraven moet worden. Als de installatie dan wel wordt uitgevoerd, zullen we hiervoor kosten in rekening brengen. We streven er uiteraard naar dit zoveel mogelijk te voorkomen.

   

 • Kan ik korting krijgen op de laadpaal?

  Bij Zonneplan krijg je gegarandeerd de beste deal. We doen daarom ook niet aan kortingen of aanbiedingen. Benieuwd wat in jouw situatie de prijs van een laadpaal is? Vraag dan een vrijblijvend advies voor jouw slimme laadpaal aan.

Deel dit artikel: