Risen zonnepanelen

Danique Reuvers
Door: Danique Reuvers

Risen Energy begon in 1986. Toen was zonne-energie nog nieuw en onbekend. Eerst maakten ze ledverlichting. In 2002 begonnen ze zonnecellen te gebruiken, bijvoorbeeld voor draadloze tuinverlichting. Vier jaar later startten ze met het maken van echte zonnepanelen.

Het bedrijf is klein begonnen en groeide snel. In 2016 behoorden ze al tot de Bloomberg Tier-1 beste zonnepaneelproducenten ter wereld. Nu staan ze zelfs in de top zes. Ze verkopen zonnepanelen in meer dan 89 landen, waaronder China, India, de Verenigde Staten, Japan, Mexico, Australië en Duitsland.

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Kenmerken Risen zonnepanelen

Risen zonnepanelen onderscheiden zich op de markt door een paar unieke eigenschappen:

 • Efficiëntie: Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals PERC en heterojunctie, bereiken deze panelen een hogere efficiëntie dan standaardmodellen.
 • Robuustheid: Deze panelen zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden zoals sterke wind en zware sneeuwval te weerstaan, wat hun duurzaamheid verhoogt.
 • Partnerschap: Hun samenwerking in de ‘700W+ Photovoltaic Open Innovation Ecological Alliance‘ met andere leiders in de sector toont Risen’s toewijding aan sectorbrede innovatie.
 • Internationaal: Met hun uitgebreide netwerk in meer dan 89 landen laten ze zien dat ze kunnen voldoen aan diverse internationale eisen en standaarden.

Deze kenmerken maken Risen zonnepanelen een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte zonne-energieoplossingen.

Kwaliteit zonnepanelen van Risen

Risen Energy maakt hoogwaardige zonnepanelen dankzij hun lange ervaring sinds 1986. Ze blijven innoveren en verbeteren hun producten steeds.

 • Technologieën: Risen blijft vooroplopen door te investeren in technologische ontwikkelingen, wat hun panelen een voorsprong geeft op het gebied van prestaties.
 • Bewijs: Risen Energy behoort tot de Bloomberg Tier 1 top zonnepaneelfabrikanten. Dit laat zien hoe goed en betrouwbaar hun panelen zijn.
 • Vertrouwen: Risen biedt solide garanties op hun producten, wat een indicatie is van hun vertrouwen in de kwaliteit en levensduur van hun zonnepanelen.

Kosten van Risen zonnepanelen

De prijs van Risen zonnepanelen hangt af van verschillende factoren zoals het type paneel, de grootte en de technologie die ze gebruiken. Hier zijn enkele belangrijke punten over de kosten:

 • Prijsklasse: Risen biedt zowel budgetvriendelijke als hoogwaardige panelen. De kosten variëren dus afhankelijk van wat je nodig hebt.
 • Type Paneel: De prijs kan verschillen tussen traditionele panelen en die met geavanceerde technologieën zoals TOPCon en heterojunctie. Wil je bijvoorbeeld een Risen mono zonnepaneel all black, een Risen titan s 400wp full black, een Risen 400 wp full black of een Risen zonnepanelen 395wp? Dan is het goed om te bedenken dat geavanceerde panelen meestal duurder zijn, maar daarentegen bieden ze betere prestaties en efficiëntie.
 • Grootte en Capaciteit: Grotere panelen met een hogere capaciteit kosten meer, maar zijn vaak efficiënter in het genereren van energie.
 • Installatiekosten: Naast de prijs van de panelen zelf moet je ook rekening houden met de installatiekosten. Deze variëren afhankelijk van de locatie en de complexiteit van de installatie.

De exacte prijs van Risen Energy zonnepanelen varieert, dus het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor de meest accurate prijsinformatie. Daarnaast kan je bij het maken van een goede keus een Risen zonnepanelen review raadplegen.

Danique Reuvers

Danique Reuvers

Marketingmedewerker

Danique Reuvers is een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere (slimme) laadpalen en zonnepanelen.

Opgeleid in de Zonneplan Academy
Deel dit artikel: