Kyocera Zonnepanelen

Iris Folkers
Door: Iris Folkers

Het Japanse bedrijf Kyocera is één van de grote spelers in de zonnepanelen merken. Ze leveren al sinds de jaren 70 wereldwijd zonnepanelen. Daarmee zijn ze een pionier in de zonne-energie. In totaal zijn er in 2023 wereldwijd al 7 miljoen Kyocera zonnepanelen geïnstalleerd.

Ook verdienen met zonnepanelen?

Kenmerken zonnepanelen van Kyocera

Kyocera biedt zonnepanelen op basis van polykristallijne zonnecellen. Met een hoog rendement en een prijs die onder het gemiddelde ligt, vallen de zonnepanelen van Kyocera in het middelste segment. De vermogensgarantie van Kyocera panelen is na 10 jaar minstens 90% van het nominale vermogen, en na 20 jaar minstens 80% van dit vermogen.

Vergelijk de zonnepanelen van Kyocera met andere merken om de beste keuze te maken. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste zonnepanelen? Zonneplan helpt je graag!

Kwaliteit zonnepanelen van Kyocera

Kyocera produceert sinds 1982 polykristallijne zonnepanelen en behoort daarmee tot de grote spelers. Wereldwijd heeft het merk ongeveer 67.000 mensen in dienst, verdeeld over ongeveer 200 locaties.

De zonnepanelen van Kyocera onderscheiden zich door het hoge wattpiek vermogen per gemeten oppervlakte. Dit houdt in dat er minder oppervlakte nodig is voor hetzelfde vermogen vergeleken met andere merken. De zonnepanelen produceren 250 wattpiek per stuk aan elektriciteit. De zonnepanelen zijn uitgerust met gehard glas dat een speciale structuur heeft om lichtreflectie tot een minimum te beperken. Voor alle informatie over deze zonnepanelen kan je terecht op de website van Kyocera.

Ieder zonnepaneel wordt getest in de fabriek, en alleen de zonnepanelen van beste kwaliteit worden beschikbaar gesteld. Wat betekent dit voor jou? Zonnepanelen van hoge kwaliteit!

Dit zijn de kosten van Kyocera zonnepanelen

Kyocera heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor de kwaliteit van de zonnepanelen zijn de panelen dus relatief voordelig. Door de oorsprong van het bedrijf vallen ze binnen de tier 1 categorie. Ze hebben een lange geschiedenis in de productie van zonnepanelen wat een geruststellende factor kan zijn voor consumenten.

Prijs en kwaliteit

De prijzen van de zonnepanelen van Kyocera variëren afhankelijk van aanbieder. Bij Zonneplan houden we de prijzen van Kyocera panelen en andere merken dagelijks in de gaten. Advies nodig? Doe de gratis dak check en één van onze adviseurs kijkt met jou mee!

Veelgestelde vragen over Kyocera Zonnepanelen

  • Waarom zonnepanelen kopen?

    Zonnepanelen kopen heeft voordelen. Zowel op korte als lange termijn. Jij zal het direct merken aan je lager wordende energielasten en het verbeterde energielabel wordt beter. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5000 euro meer waard. Wil je offertes aanvragen maar vind je het nog moeilijk om zonnepanelen of aanbieders te vergelijken? Lees dan ons artikel over zonnepanelen vergelijken.

  • Wat is het beste merk zonnepanelen?

    Bij Zonneplan houden we dagelijks alle merken zonnepanelen in de gaten om jou de beste prijs/ kwaliteit aan te kunnen bieden. We kopen op dit moment rechtstreek in bij een tier-1 fabrikant. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen soft- en hardware en bieden we onze klanten 10 jaar lang de beste service aan met het Zonneplan Serviceplan.

Iris Folkers

Iris Folkers

Online Marketeer

Iris Folkers is een van de auteurs op de website van Zonneplan. Ze heeft een brede interesse, maar is voornamelijk gespecialiseerd in energiebesparing en thuisbatterijen.

Opgeleid in de Zonneplan Academy
Deel dit artikel: