DMEGC zonnepanelen

Annelies Pierik
Door: Annelies Pierik

Als gerespecteerd merk in de wereld van zonne-energie, staat DMEGC Solar synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al sinds 1980 is DMEGC Solar betrokken bij de productie van hoogwaardige zonnepanelen, en werkt het bedrijf er onophoudelijk aan om duurzame energie wereldwijd toegankelijk te maken. Hun voortdurende focus op onderzoek en ontwikkeling heeft geresulteerd in efficiënte en betrouwbare zonnepanelen, wat hun toewijding aan technologische vooruitgang en duurzaamheid weerspiegelt.

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Kenmerken Zonnepanelen van DMEGC

De zonnepanelen van DMEGC kennen een aantal voordelen. Het bedrijf werkt namelijk met de allernieuwste technieken, zoals de half-cut cell technologie. 

Voor de consument is het natuurlijk ook belangrijk hoe de panelen eruit zien. Bij DMEGC werken ze voornamelijk zwarte zonnepanelen, ook wel monokristallijn zonnepanelen genoemd. Daarnaast zijn de zonnepanelen mooi afgewerkt, zodat ze er strak uitzien op jouw dak.

Kwaliteit zonnepanelen van DMEGC

De zonnepanelen van het merk DMEGC vallen momenteel onder de Tier 1-klasse. Dat wil zeggen dat ze bij de top 2% van de zonnepanelenfabrikanten behoort, veel investeren in research and development (R&D), in een hoge mate geautomatiseerd zijn en al langer dan 5 jaar zonnepanelen produceren. Deze eisen om aan de Tier 1-klasse te voldoen zijn opgesteld door Bloomberg New Energy Finance.

Naast de Tier 1-status komt DMEGC ook naar voren als een top performer op de 2021 PV Module Reliability Scorecard van PVEL. Deze partij voert allerlei testen uit en baseert daarop zijn scorecard. Zelf geeft DMEGC ook aan dat er geproduceerd wordt onder internationaal geaccepteerde kwaliteitsnormen en milieu-eisen.

Deze onderdelen samen laten zien dat je met zonnepanelen van DMEGC goed zit wat betreft de kwaliteit. Op bijvoorbeeld de 370 Wp zonnepanelen van DMEGC zit 12 jaar product garantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie tot 84%. Zo kun jij als consument met een gerust hart voor de pv panelen van DMEGC gaan.

Kosten van DMEGC zonnepanelen

Doordat de productie plaatsvindt in China, het proces vrijwel geautomatiseerd is en er grote oplages worden gemaakt van de zonnepanelen, scheelt dit in de prijs ten opzichte van andere merken die bijvoorbeeld onder Tier 2 en Tier 3 vallen.

Prijs en kwaliteit

De geïntegreerde productielijnen zorgen voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bij Zonneplan houden we de zonnepanelen van DMEGC en andere merken goed in de gaten. 

Daarnaast weet je bij ons altijd zeker dat je nooit teveel betaald door onze laagsteprijsgarantie. Doordat wij de #1 van Nederland zijn en groot inkopen bij merken als DMEGC krijg jij als consument altijd de beste deal.  

DMEGC in top 10 zonnepanelen

DMEGC heeft niet alleen een plaats in de top 10 van zonnepanelen merken veroverd, ze staan zelfs op nummer 1. Het merk lijkt dan ook vastbesloten om een blijvende bijdrage te leveren aan de duurzame energiewereld, een belofte die zeker in de schijnwerpers staat.

Lijst van de 10 beste zonnepanelen merken

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

  • Waarom zonnepanelen kopen?

    Zonnepanelen kopen heeft voordelen. Zowel op korte als lange termijn. Jij zal het direct merken aan je lager wordende energielasten en het verbeterde energielabel wordt beter. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5000 euro meer waard. Wil je offertes aanvragen maar vind je het nog moeilijk om zonnepanelen of aanbieders te vergelijken? Lees dan ons artikel over zonnepanelen vergelijken.

  • Waarom zonnepanelen van Zonneplan?

    Zonneplan koopt zonnepanelen rechtstreeks in bij een tier-1 fabrikant. Zo kunnen wij de beste prijs en kwaliteit garanderen. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen soft- en hardware en bieden wij onze klanten 10 jaar lang de beste service met het Zonneplan Serviceplan. Het enige wat overblijft is zorgeloos genieten van de zonnepanelen.

Annelies Pierik

Annelies Pierik

Content specialist

Annelies Pierik is een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij heeft veel kennis over onder andere zonnepanelen, thuisbatterijen en dynamische energie.

Opgeleid in de Zonneplan Academy
Deel dit artikel: