Garanties

Gegarandeerd op de hoogte van alle zonnepanelengaranties

Dorien Hilarius
Door: Dorien Hilarius

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat de zonnepanelen en omvormer die jij koopt hun volledige levensduur meegaan. Maar wat nou als dit niet het geval is? Dan is het fijn om te weten welke garanties er gelden. Hoe dit precies zit en hoelang de verschillende garanties zijn, leggen wij jou eenvoudig uit.

Garanties producten

Zonnepanelen, een omvormer en optimizers, drie producten die de basis vormen voor veel zonnepaneleninstallaties. Bij Zonneplan gebruiken we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ze hebben ook een ruime garantie. Prettig voor jou als klant.

  • Op de zonnepanelen van Zonneplan zit een fabrieksgarantie van 12 jaar, daarnaast hebben de zonnepanelen een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar.
  • Naast de zonnepanelen hebben omvormers ook standaardgaranties. De duur van deze garanties verschilt per omvormer, maar is altijd minimaal 10 jaar. Zo heb jij minimale zorgen en maximaal profijt.
  • Een zonnepaneleninstallatie met een SolarEdge omvormer maakt gebruik van optimizers. Ook voor dit product wordt garantie gegeven door de leverancier.

Zonneplan Serviceplan

Bovenop de standaard fabrieksgaranties biedt Zonneplan het Serviceplan aan. Kies jij voor zonnepanelen van Zonneplan? Dan zit dit Zonneplan Serviceplan standaard bij jouw aankoop inbegrepen. Enkele onderdelen van het Serviceplan zijn de gratis reparatieservice en de 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie. Meer weten over de voordelen van het Serviceplan? Bekijk dan hier het Zonneplan Serviceplan

Deel dit artikel: