Het Zonneplan Serviceplan

Ook na de installatie van zonnepanelen staan we voor je klaar

Dorien Hilarius
Door: Dorien Hilarius

Na de installatie van je zonnepanelen wil jij zorgeloos genieten van jouw zonnepanelen. Dit maken wij mogelijk door het Zonneplan Serviceplan aan te bieden. Sinds 2017 zit het Serviceplan gratis inbegrepen bij de aanschaf van zonnepanelen van Zonneplan en is het een extra toevoeging aan de standaard fabrieks- en productgarantie. Benieuwd wat de voordelen van het Zonneplan Serviceplan zijn? Lees dan verder.

Het Zonneplan Serviceplan in het kort:

  • 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie;
  • geen voorrij- of montagekosten;
  • gratis reparatieservice;
  • meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen;
  • btw-teruggave service (van toepassing op facturen t/m dec 2022. Lees hier meer over het btw-tarief in 2023)
zonneplan serviceplan

10 jaar garantie is de standaard

Op alle zonnepanelen en omvormers die Zonneplan installeert, zit een standaardgarantie van 10 jaar. Daarnaast is er bij zonnepanelen ook nog sprake van een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dit betekent dat de zonnepanelen na 25 jaar nog minstens 84,8% van hun oorspronkelijke vermogen moeten opwekken. Verder geldt de 10 jaar garantie ook op alle installatiewerkzaamheden en gaan we bij bevestigingsmaterialen uit van een garantie van 20 jaar.

Wist je dat wij werken met all-inclusive prijzen? Zo betaal je geen extra kosten achteraf!

Geen voorrij- of montagekosten

Bij het installeren van de zonnepanelen rekenen wij geen voorrij- of montagekosten. Ook wanneer jij in de eerste 10 jaar een storing of probleem hebt, hoef jij je geen zorgen te maken. Het probleem wordt kosteloos door onze monteur opgelost.

Ontvang gratis reparatieservice

Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van Zonneplan servicemonteurs. Krijg je onverhoopt problemen met je zonnepanelen? Dan komen wij zo snel mogelijk langs om dit op te lossen. De reparatie is voor onze rekening en jij betaalt geen onverwachte extra kosten.

Inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen

Wij ondersteunen je in het monitoren van jouw opbrengst. Zo heb jij altijd inzicht in wat jouw zonnepanelenopbrengsten zijn. En heb jij vragen of last van een storing in de monitoring? Dan helpt onze Klantenservice jou met deze vraagstukken.

Btw-teruggave service

Wat de aanschaf van jouw zonnepanelen nog aantrekkelijker maakt, is de 21% btw die jij terug kan krijgen van de fiscus. Zonneplan regelt de volledige btw-teruggave voor je!

Let op! Vanaf januari 2023 wijzigt de overheid het btw-tarief op zonnepanelen. Het btw-tarief wordt verlaagd van 21% naar 0%. De factuur van jouw zonnepanelen in 2023 ontvangen? Dan betaal je direct 0% btw en is btw-teruggave dus niet meer nodig. Lees alles over de btw vanaf 2023 in onze blog.

We hebben ook een Serviceplan voor onze laadpaal.

Deel dit artikel:

Alles over Garanties