Het Zonneplan Serviceplan

Zorgeloos genieten van zonne-energie, wie wil dat nu niet? Het kan met het Zonneplan Serviceplan. Want bovenop de fabrieksgaranties, biedt Zonneplan het eigen Serviceplan aan. Het Serviceplan zit gratis inbegrepen bij zonnepanelen van Zonneplan.


In het kort: wat u kunt verwachten van het Zonneplan Serviceplan:

  • 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie
  • Geen voorrij- of montage kosten
  • Gratis reparatieservice
  • Meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen
  • Btw-teruggave service

10 jaar garantie is de standaard

Op alle zonnepanelen van Zonneplan zit standaard een garantie van 10 jaar. Deze 10-jarige garantie geldt ook op de omvormers. Daarnaast zit er op de zonnepanelen ook nog een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dit betekent dat de zonnepanelen nog minstens 80% van hun oorspronkelijke vermogen moeten kunnen opwekken na 25 jaar. De 10-jarige garantie geldt ook op alle installatie-werkzaamheden, zoals de montage op het dak en in de meterkast. Op de bevestigingsmaterialen zit standaard een garantie van 20 jaar.

Wist u dat wij werken met all-inclusive prijzen? Zo betaalt u geen extra kosten achteraf!

Geen voorrij- of montage kosten

Bij het installeren van de zonnepanelen rekenen wij geen voorrij- of montage kosten. Ook wanneer u in de eerste 10 jaar een storing of probleem heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. U heeft gratis een monteur bij u thuis.

Ontvang gratis reparatieservice

Krijgt u onverhoopt toch problemen met de zonnepanelen? Dan komen wij als het nodig is, langs om het op te lossen. De reparatie is voor onze rekening en u betaalt geen onverwachte extra kosten.

Inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen

Direct inzicht in wat uw zonnepanelen opbrengen? Wij ondersteunen u in het monitoren van uw opbrengst. Bij vragen of storing in de monitoring kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Btw-teruggave service

Wat de aanschaf van uw zonnepanelen nog aantrekkelijker maakt, is dat u 21% btw terugkrijgt van de fiscus. Zonneplan regelt de volledige btw-teruggave voor u!

Meer weten over onze garanties of het Serviceplan? Neem een kijkje op onderstaande pagina’s: