EnergiecontractEnergiecontract
LaadpaalLaadpaal
ZonnepanelenZonnepanelen
ContactContact
088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!

Voordelen van het zonnepanelenproject

Het hele jaar door doet Zonneplan verschillende zonnepanelen projecten in heel Nederland. Grote kans dat er een project bij jou in de buurt is. En dat is goed nieuws! Want met een zonnepanelen project geniet je van verschillende (financiële) voordelen. Benieuwd wat deze voordelen zijn? Lees het hieronder:

1. Grootshalige inkoop = voordelige prijs

Altijd de beste deal voor jou

2. Zonnepanelen zonder spaargeld

Ook zonder spaargeld genieten van jouw eigen zonne-energie

3. Per jaar €1.143 besparen

Jaarlijks een lagere energierekening

4. Ervaren monteurs bij jou uit de regio

Altijd een team bij jou in de buurt

5. Salderingsregeling

Profiteer van de salderingsregeling en ontvang een vergoeding voor jouw geleverde stroom

6. 21% btw retour

Wij regelen dat jij 21% van de aanschafwaarde terug krijgt op jouw rekening

monteur zonnepanelen monteert zwart zonnepaneel op het dak

Voordeel 1: Grootschalige inkoop = voordelige prijs

Bij Zonneplan kopen we altijd groots in. Door heel Nederland starten we namelijk wekelijks verschillende zonnepanelen projecten. Door groot in te kopen, bieden wij jou altijd de beste deal. Dat betekent een voordelige prijs, maar ook goede kwaliteit en bijbehorende service.

Voordeel 2: Zonnepanelen zonder spaargeld

Een groot voordeel van de zonnepanelen projecten is het feit dat je zonder eigen spaargeld toch kunt genieten van zonnepanelen. Een groot aantal gemeentes en provincies biedt namelijk regelingen aan, zodat iedereen hun huis kan verduurzamen. Daarnaast zijn er ook landelijkeregelingen actief die het voor iedereen in elke regio in Nederland mogelijk maakt om te genieten van eigen opgewekte zonne-energie.

Voordeel 3: Per jaar €1.143 besparen

Met een gemiddelde zonne-installatie van Zonneplan bespaar je per jaar al snel meer dan €1.143 op energie kosten. Jouw energierekening gaat dus flink naar beneden.

Voordeel 4: Ervaren monteurs bij jou uit de regio

Voor elk project hebben we ervaren monteurs klaar staan om de zonnepanelen te installeren. Zo hebben wij eigen installatie teams in heel Nederland. Daarnaast werken we ook samen met lokale installatie partners. Ook handig, want mocht er toch iets mis gaan met de panelen, dan zijn er altijd monteurs in de buurt om het probleem op te lossen.

Voordeel 5: Salderingsregeling

Wanneer je nu mee doet met een project dan kun je nog gebruik maken van de salderingsregeling. Deze regeling houdt in dat het wettelijk bepaald is dat je een vergoeding krijgt voor de stroom die je terug levert aan het net. Dat betekent dat je aan het eind van het jaar de te veel opgewekte en terug geleverde stroom kunt wegstrepen tegen de stroom die je wel hebt afgenomen, omdat bijvoorbeeld de zon niet scheen. Dat scheelt dus nog meer in de kosten. Maar let op, zoals het nu lijkt wordt deze regeling vanaf 2025 langzaam afgebouwd. Profiteer dus nu nog van de salderingsregeling

Voordeel 6: 21% btw retour

Een ander financieel voordeel van een zonnepanelen project is het feit dat je nu nog kunt profiteren van de btwteruggave. In 2020 is deze regeling al aangescherpt en de verwachting is dat dit in de toekomst nog strenger gaat worden. Dit betekent dat je dit jaar nog van de aanschafwaarde van het zonnepanelen systeem 21% kan terug krijgen. Klinkt als een gedoe? Bij Zonneplan doen we dit altijd voor je. Zo heb jij er geen omkijken naar. Benieuwd wat wij standaard nog meer als service aan bieden? Je leest het in ons serviceplan.

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!