088 020 3000Bereikbaar tot 17:00 uur
Marle
Zonnepanelen in Marle

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Marle

Steeds meer inwoners van de gemeente Olst-Wijhe stappen over op zonnepanelen. Zo wekt 31% van de geschikte daken al zonne-energie op. Niet alleen al veel inwoners van de gemeente maken gebruik van zonne-energie, ook het sportcentrum Leef, verschillende scholen en de speelhal Ballorig hebben gekozen voor zonne-energie. Benieuwd waarom 1.703 inwoners van de gemeente gekozen hebben voor zonne-energie? Lees dan verder.

Inwoners die al gebruik maken van zonne-energie, zijn waarschijnlijk op de hoogte van de voordelen van zonnepanelen. Met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op de energierekening. De 1.703 inwoners met zonnepanelen hebben in 2020 gezamenlijk maar liefst €1.748.981 bespaard. Dit komt neer op een jaarlijkse besparing van gemiddeld €1.027 per huishouden. Naast een flinke besparing op de energierekening, wek je met zonnepanelen duurzame energie op. Dit draagt bij aan een beter milieu. Doe de postcodecheck en kom er achter of jij ook kunt profiteren van de zon.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. De persoonlijke adviseur maakt aan de hand van jouw daksituatie een zonneplan. In dit zonneplan staat informatie over de materialen die gekozen zijn naar aanleiding van jouw daksituatie, verder staat er in het plan wat de totale kosten en besparingen  zullen zijn.

Waarom juist nu zonnepanelen in Marle:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Marle kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Marle zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Marle ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Marle kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Marle

Al 1.703 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Olst-Wijhe gingen je voor.

Geschikte daken in Marle

Bij het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Olst-Wijhe worden de daken van koopwoningen beoordeeld. Een geschikt dak heeft voldoende ruimte voor zonnepanelen, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzicht van de zon. In de gemeente Olst-Wijhe zijn er 5.582 koopwoningen, uit het onderzoek blijk dat er in de gemeente 72% van de koopwoningen een geschikt dak heeft voor zonnepanelen. Er zijn dus een hoop inwoners die kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

 

Een CO2-neutraal Olst-Wijhe

In de gemeente Olst-Wijhe zijn al veel inwoners de afgelopen jaren overgestapt op zonne-energie. De gemeente bespaart per jaar 1.064.375 CO2. De doelstelling van de gemeente is om in 2030 een CO2-neutrale gemeente te zijn. De huishoudens die overgestapt zijn op zonne-energie dragen al een steentje bij aan het behalen van deze doelstelling. Met de nog ruim 4.004 geschikte woningen, zijn er genoeg inwoners van de gemeente die kunnen besparen op de energierekening en kunnen bijdragen aan het milieu. Help jij mee aan een CO2-neutrale gemeente?


Marle in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Marle steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Olst-Wijhe er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Olst-Wijhe

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!