088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Marle
Zonnepanelen in Marle

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Marle

Steeds meer inwoners van de gemeente Olst-Wijhe stappen over op zonnepanelen. Zo wekt 30% van de geschikte daken al zonne-energie op. Niet alleen al veel inwoners van de gemeente maken gebruik van zonne-energie, ook het sportcentrum Leef, verschillende scholen en de speelhal Ballorig hebben gekozen voor zonne-energie. Benieuwd waarom 1.721 inwoners van de gemeente gekozen hebben voor zonne-energie? Lees dan verder.

Inwoners die al gebruik maken van zonne-energie, zijn waarschijnlijk op de hoogte van de voordelen van zonnepanelen. Met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op de energierekening. De 1.721 inwoners met zonnepanelen hebben gezamenlijk maar liefst €1.967.103 bespaard. Doe de postcodecheck en kom er achter of jij ook kunt profiteren van de zon.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Jouw adviseur maakt aan de hand van de daksituatie een offerte, Jouw persoonlijke Zonneplan. In dit Zonneplan staat informatie over de materialen die gekozen zijn, verder staat er in het plan wat de totale kosten en besparingen  zullen zijn.

Waarom juist nu zonnepanelen in Marle:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Marle kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Marle zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Marle ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Marle kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Marle

Al 1.721 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Olst-Wijhe gingen je voor.

Geschikte daken in Marle

Bij het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Olst-Wijhe worden de daken van koopwoningen beoordeeld. Een geschikt dak heeft voldoende ruimte voor zonnepanelen, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzicht van de zon. In de gemeente Olst-Wijhe zijn er 5.648 koopwoningen, uit het onderzoek blijk dat er in de gemeente 72% van de koopwoningen een geschikt dak heeft voor zonnepanelen. Er zijn dus een hoop inwoners die kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

We hebben aan al veel inwoners in Marle blij mogen maken met zonnepanelen. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen installateur Marle

Woon je in Marle en ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze Zonneplan installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, werken volgens de normen van NEN-3140 en VCA-gecertificeerd. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Onze monteurs werken met zwarte 400wattpiek zonnepanelen. Deze wekken stroom op, maar met deze stroom kun je nog niet direct je telefoon opladen. Dit kan dankzij de Zonneplan One omvormer die de stroom bruikbaar maakt. De opbrengsten kun je vervolgens live inzien. Deze data wordt door een versleutelde 4G verbinding van de slimme meter naar jouw Zonneplan app gestuurd.

Zonnepanelen kopen in Marle

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Olst-Wijhe aardgasvrij is. Veel inwoners van Olst-Wijhe zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.721 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Marle . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Marle ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Marle .

Marle gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Marle voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Marle zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Marle !

Vragen over zonnepanelen in Olst-Wijhe

 • Waarom zonnepanelen kopen in Olst-Wijhe?

  Zonnepanelen kopen in Marle heeft voordelen. Op steeds meer daken in Marle liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Olst-Wijhe?

  In Zwolle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Drost Instal B.V. uit Wezep en Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Olst-Wijhe?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Marle . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Marle in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Marle steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Olst-Wijhe er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Olst-Wijhe

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!