Lepelstraat
Zonnepanelen in Lepelstraat

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lepelstraat

Zonnepanelen zijn steeds populairder in Lepelstraat . Zo heeft basischool Marco Polo een interactieve vloer met zonnepanelen op het schoolplein geplaatst waar kinderen door te spelen energie opwekken. Ook maken huishoudens vaker de overstap naar zonne-energie. In de gemeente zijn namelijk al daken met zonnepanelen. Zonnepanelen verlagen de maandelijkse energierekening. Wil je weten hoeveel je kunt besparen?

De gemiddelde besparing van een huishouden is €1.027 per jaar. Dat betekent dat alle huishoudens in de gemeente jaarlijks gezamenlijk besparen. Op dit moment heeft
van de geschikte koopwoningen zonnepanelen op het dak liggen. Misschien hoor jij wel bij de groep voor wie zonnepanelen mooie opbrengsten opleveren. Via onze gratis postcodecheck kom je erachter hoeveel jij kunt besparen.

Nadat je de postcodecheck hebt ingevuld, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie wat de wensen zijn. Jouw adviseur maakt vervolgens een gedetailleerd dakplan. Deze vind je terug in jouw zonneplan. Hierin staat ook informatie over de panelen, de kosten en natuurlijk de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lepelstraat:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lepelstraat kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lepelstraat zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lepelstraat ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lepelstraat kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lepelstraat

Al 2,720 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bergen op Zoom gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Lepelstraat

Zonneplan onderzoekt de daken van de gemeente . Wij bekijken elk dak afzonderlijk en maken een inschatting of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Wij beoordelen of er nog voldoende ruimte is op het dak, we bekijken of het dak al voorzien is en we nemen het materiaal van het dak onder de loep. Een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt voor zonnepanelen.

Daarnaast kijken we ook of er binnen de gemeente sprake is van  een beschermd stads- of dorpsgezicht. De huishoudens in dit gebied hebben namelijk een vergunning nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In Bergen op Zoom gaat het om de gebieden: centrum, het noordelijke- en het zuidelijke singelgebied. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen worden geplaatst zonder vergunning.

Zonnepanelen installateur Lepelstraat

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lepelstraat ? Onze monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Tholen. Van hieruit installeren onze eigen Zonneplanmonteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er dichtbij ook nog een lokale installatiepartner. Dit is Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen. Samen verduurzamen wij Lepelstraat en de rest van de lokale regio.

Wanneer jij akkoord gaat met jouw zonneplan kun je zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvind. Met de zelfplanner kun je gemakkelijk zien welke data er in Lepelstraat beschikbaar zijn om de installatie te plaatsen. Kies een datum en tijdstip dat jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat jouw zonnepaneleninstallatie die dag op jouw dak ligt. Je begint dan direct met verdienen en ziet de opbrengsten heel overzichtelijk terug in de Zonneplan app.

Zonnepanelen kopen in Lepelstraat

In 2050 energieneutraal zijn, dat is het doel van de gemeent  . Dit betekent dat er in de gemeente net zoveel energie opgewekt moet worden, als het totale verbruik. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk instanties en huishoudens bewuster omgaan met hun verbruik en opties bekijken voor duurzame energie. Veel Bergenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Lepelstraat . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Lepelstraat ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Lepelstraat .

Lepelstraat gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bergenaren voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Lepelstraat zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en dus goedkoop is. Slimme energie in Lepelstraat is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Bergen op Zoom

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bergen op Zoom?

  Zonnepanelen kopen in Lepelstraat  heeft voordelen. Op steeds meer daken in Lepelstraat liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bergen op Zoom?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Bergen op Zoom. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bergen op Zoom?

  In Tholen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er in de regio een lokale Zonneplan partner. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen. Samen verduurzamen wij Lepelstraat en de lokale regio!


Lepelstraat in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lepelstraat steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bergen op Zoom er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bergen op Zoom

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!