088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Daarle
Zonnepanelen in Daarle

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Daarle

In gemeente Hellendoorn stappen steeds meer bedrijven en inwoners over op zonnepanelen. Kartplaza in Nijverdal heeft bijvoorbeeld al de overstap gemaakt naar zonne-energie en er liggen al 2.501 daken van koopwoningen vol met zonnepanelen. Hiermee besparen deze huishoudens elke maand op de energierekening. Ben je benieuwd hoeveel ze besparen?

Alle huishoudens in de gemeente Hellendoorn besparen jaarlijks gezamenlijk €2.858.643. Met onze zonnepanelen van 400Wp, komt dit neer op een jaarlijkse besparing van €1.143 per huishouden. Op dit moment heeft 23% van alle geschikte woningen zonnepanelen. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die nog kan profiteren van de zon. Via onze gratis postcodecheck kom je erachter wat zonnepanelen jou gaan opleveren.

Een van onze persoonlijke adviseurs neemt contact met je op, nadat je de postcodecheck hebt gedaan. Tijdens dit gesprek bespreken jullie de wensen en het verbruik. Naderhand maakt jouw adviseur een geheel vrijblijvend dakplan waarin je de kosten en opbrengsten vindt. In dit zonneplan staat ook de technische informatie over de materialen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Daarle:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Daarle kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Daarle zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Daarle ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Daarle kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Daarle

Al 2.501 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hellendoorn gingen je voor.

Onderzoek in Daarle

Zonneplan doet onderzoek naar de daken in Daarle . Wij beoordelen elk dak afzonderlijk op geschiktheid voor zonnepanelen. Wij bekijken of de daken nog genoeg ruimte hebben en hoe de ligging ten opzichte van het zuiden is. Ook nemen we de geschiktheid van het dak mee. Niet elk dak is namelijk geschikt voor zonnepanelen, een voorbeeld hiervan is een rieten dak. Uit dit onderzoek blijkt dat de gemeente 10.903 geschikte daken heeft. Hiervan is 23% al voorzien van zonnepanelen. Er kunnen dus nog genoeg huishoudens profiteren!

Daarle energieneutraal in2050

In 2050 compleet energieneutraal zijn, dat is het doel van de gemeente Hellendoorn. Dit betekent dat er in de gemeente net zoveel energie opgewekt wordt, als dat er verbruikt wordt. Een van de plannen die de gemeente heeft, is het plaatsen van zonnepanelen op de oude vuilstort. Met 11 hectare levert dit al 16 gigawattuur per jaar op. Ook de inwoners van de gemeente Hellendoorn dragen hun steentje bij door de overstap naar zonne-energie te maken.


Daarle in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Daarle steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hellendoorn er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hellendoorn

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!