phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Castenray
Zonnepanelen in Castenray

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Castenray

De gemeente Venray is al goed bezig met verduurzamen! Zo liggen er maar liefst 101 zonnepanelen op basisschool de Klimboom en 450 zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis. Ook stappen steeds meer inwoners over op het gebruik van zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met het gebruik van zonne-energie. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met 1.109 zonuren in Venray kunnen inwoners wel 820 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 4.021 huishoudens die al over zonnepanelen beschikken, besparen hiermee niet alleen op de energierekening, maar helpen ook het milieu. Deze huishoudens besparen jaarlijks gezamenlijk 2.513.125 kg CO2. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen doen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag!

Na jouw aanvraag neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Castenray:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Castenray kende afgelopen jaar 1109 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Castenray zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Castenray ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Castenray kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Castenray

Al 4.021 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Venray gingen je voor.

Geschikte daken in Venray

Zonneplan doet onderzoek naar de geschikte daken in Venray. In de gemeente zijn veel woningen geschikt voor zonnepanelen. Om precies te zijn, kunnen er nog 8.856 woningen profiteren van zonne-energie. Dat is veel! Grote kans dat jouw dak ook geschikt is. In de gemeente Venray is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er overal zonder vergunning zonnepanelen geïnstalleerd mogen worden.

CO2-Neutraal in 2040

Venray heeft de ambitie om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Dit is een erg mooie doelstelling en Zonneplan wil de gemeente hier graag een handje bij helpen. Venray is al goed op weg om deze doelstelling waar te maken, onder andere door alle zonnepanelen die al op veel daken liggen. Met de aanschaf van zonnepanelen draag je niet alleen bij aan een schoon milieu, maar ook aan de doelstelling van de gemeente. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van jouw dak? Doe nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck.


Castenray in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Castenray steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Venray er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Venray

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan