Monteurs en installatiepartners

Zonneplan, een erkende installateur van zonnepanelen

Stefan Bos
Door: Stefan Bos

Tot nu toe hebben wij rond de 60.000 installaties uitgevoerd. Dit maakt Zonneplan tot de #1 zonnepanelenspecialist van Nederland. Met onze 40 installatiedepots verspreid over heel Nederland, zijn we altijd dichtbij en weten we wat er speelt in iedere regio. Ook bij serviceklussen zijn wij snel in de buurt. Benieuwd wie deze vakkundige installatie- en serviceklussen uitvoeren? Lees dan verder.

Zonneplan monteurs

Zonneplan werkt met eigen monteurs. Deze monteurs zijn Zonneplan gecertificeerd. Dit houdt in dat ze uitvoerig getraind zijn in de werkwijze van Zonneplan en dat ze bekend zijn met de materialen waar we mee werken. Zo ben jij altijd verzekerd van een vakkundige installatie door vakbekwame en representatieve monteurs!

Installatie partners

Naast onze Zonneplan monteurs werken wij ook met professionele installatiepartners uit heel het land. Er zit dus altijd een installateur bij jou in de buurt!

Zowel monteurs als installatiepartners beschikken ook over een VCA-certificering. Met deze certificering voldoen de monteurs tijdens hun werkzaamheden aan de eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Daarnaast werken alle bedrijven volgens de normen gesteld door Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Ze voldoen daardoor aan strenge eisen betreft regelgeving, normalisatie en certificering.