Monteurs en installatiepartners

Zonneplan, een erkende installateur van zonnepanelen

Annelies Pierik
Door: Annelies Pierik

Tot nu toe hebben we meer dan 125.000 zonnepanelen installaties uitgevoerd. Dit maakt Zonneplan tot de #1 zonnepanelenspecialist van Nederland. Met onze 40 installatiedepots verspreid over heel Nederland, zijn we altijd dichtbij en weten we wat er speelt in iedere regio. Ook bij serviceklussen zijn wij snel in de buurt. Benieuwd wie deze vakkundige installatie- en serviceklussen uitvoeren? Lees dan verder.

Zonneplan monteurs en installatiepartners

Zonneplan werkt met eigen monteurs en installatiepartners uit heel het land. Alle monteurs en installatiepartners zijn officieel Zonneplan-gecertificeerd. Dit houdt in dat ze uitvoerig getraind zijn (zoals te zien in deze video over de Zonneplan Academy) in de werkwijze van Zonneplan en bekend zijn met de materialen waar we mee werken. Verder beschikken de monteurs en installatiepartners over een VCA-certificering, waardoor zij tijdens hun werkzaamheden voldoen aan de eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Ook werkt iedereen volgens de normen gesteld door Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Ze voldoen daardoor aan strenge eisen betreft regelgeving, normalisatie en certificering. Hoe dan ook, jij bent dus altijd verzekerd van een vakkundige installatie door vakbekwame en representatieve monteurs.

Installatiepartner worden?

Zonnepanelen monteur worden?

Of je nu al heel veel ervaring hebt met zonnepanelen of nog helemaal geen: er valt altijd wat nieuws te leren. Daarom openden we in 2021 ons eigen opleidingscentrum in Zwolle: de Zonneplan Academy. Dé plek waar jij alles leert over duurzame technieken. Zo ben je helemaal klaar voor jouw carrière in de energietransitie! Interesse? Lees meer over de Zonneplan Academy voor monteurs of bekijk onze vacatures.

Annelies Pierik

Annelies Pierik

Content specialist

Annelies Pierik is een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen en dynamische energie.

Opgeleid in de Zonneplan Academy
Deel dit artikel: