Zonnepanelen

Vriendenactie 2020: Ton uit Drachten wint 12 zonnepanelen! 🎉

4 min lezen.
19 maart 2021

Het aankoopbedrag van je zonnepanelen terugwinnen? Ton die deed het. Wij hebben hem zijn 12 zonnepanelen cadeau gegeven. Bekijk de video om te zien hoe blij hij is.

De keuze voor zonnepanelen

Ton, de winnaar, heeft via zijn collega zonnepanelen van Zonneplan aangeschaft. Hij vertelt: ‘ik zat in twijfel, maar ons jaarlijkse verbruik zat op 5.700 kilowattuur. Ik denk dat moet toch anders!’

Zijn collega heeft hem aangeraden bij Zonneplan te kijken. Want na onderzoek en meerdere offerte aanvragen, blijkt het de goedkoopste partij! En zodoende heeft Ton ons gebeld. Na het ontvangen van de vriendenlink heeft Ton een gesprek gehad met onze adviseur Jim. Enthousiast over het Zonneplan voor zijn dak, ging hij akkoord .

Ton: ‘En het is heel snel geregeld.’ Na 2 maanden lagen zijn zonnepanelen op het dak. Nu profiteert hij van 12 zonnepanelen met een One omvormer en de Zonneplan App. De zonnepanelen zijn goed voor 3.114 kWh per jaar. Daarmee kan hij ongeveer de helft van zijn verbruik opwekken. 

zonnepanelen op het dak van de winnaar vriendenactie 2020

Winnaar van de zonnepanelen vriendenactie 2020

Na de installatie, heeft Ton voor de zekerheid nog even zijn adviseur Jim gebeld. Hij vroeg: ‘doe ik mee met de vriendenactie?’. Het antwoord: ‘Ja!’. Niet voor niets geweest, dus. Want op 15 december was de trekking van de vriendenactie. En uit de 3.218 loten is hij de winnaar!

We wilden meteen bij hem langs gaan om het goede nieuws te vertellen. Natuurlijk moest dit op een veilige manier gebeuren. Daarom hebben we de uitreiking iets moeten uitstellen. Wel hebben we op 15 december alvast de locatie van de winnaar bekend gemaakt. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de video!

Na de prijsuitreiking vroegen we Ton of hij al plannen heeft met zijn gewonnen bedrag. Hij vertelt: ‘Tot nu toe heb ik nog niks gepland. Misschien als de maatregelen soepeler zijn, we er iets leuks mee gaan doen.’ Dit laat hij ons nog weten.

Wil jij ook jouw zonnepanelen terug winnen?

Elk jaar kun je meedoen met onze vriendenactie. Dit betekent dat ook jij je zonnepanelen kunt terugwinnen. Maak jouw vrienden, collega’s of kennissen bekend met Zonneplan door ze een vriendenlink te sturen. Mochten ze enthousiast zijn geworden en ook zonnepanelen aanschaffen? Dan heb je geluk! Je doet dan mee met de vriendenactie van 2021.

Via onderstaande knop kun jij een eigen vriendenlink maken en net als Ton meedoen met de vriendenactie.

14 vind ik leuks
Deel dit artikel: