ZonnepanelenZonnepanelen
Slimme energieSlimme energie
ContactContact
088 020 3000Morgen open om 09:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld: €635 per jaar
  • €100 korting voor medewerkers
  • Ontvang nu: 21% BTW retour

Ontdek wat u gaat verdienen

Inschrijving actie is geopend

Zonnepanelen-actie voor medewerkers a.s.r.

Vanaf 2020 worden a.s.r. real estate en Zonneplan duurzaamheidspartners. Samen gaan wij zoveel mogelijk geschikte huurwoningen voorzien van zonnepanelen, fantastisch nieuws! Graag laten wij alle a.s.r. medewerkers ook profiteren van zonne-energie. Daarom kun jij van 14 mei t/m 12 juni gebruik maken van de unieke a.s.r. duurzaamheids-actie. Ontvang €100,- extra korting op een zonnepanelen installatie van Zonneplan. Profiteer zolang de actie loopt!

Profiteer nu van de tijdelijke aanbieding

Duurzaamheids-actie a.s.r.

Dit is de tijd van doen

a.s.r. real estate en Zonneplan willen niet alleen alle huurwoningen voorzien van zonnepanelen, maar ook alle medewerkers van a.s.r. de mogelijkheid bieden om over te stappen op duurzame energie. Daarom kun jij als medewerker van a.s.r. profiteren van €100,- korting van 14 mei t/m 12 juni op een zonnepanelen installatie van Zonneplan.

Zonnepanelen van Zonneplan

Zorgeloos genieten

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag jij tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren, tot op het moment van de installatie. Onze prijzen zijn all-in, zodat je achteraf geen onverwachte kosten hebt. Onze adviseurs doen hun uiterste best om jou een advies op maat te bieden aan de hand van al je wensen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt vrijblijvend advies krijgen van een van onze adviseurs.

Zonnepanelen zonder spaargeld

Direct opbrengst zonder spaargeld

Je kan profiteren van zonnepanelen zonder je eigen spaargeld te gebruiken. Met de landelijke regelingen van onder andere ABN-AMRO en Rabobank bespaar je direct op de energierekening zonder dat je een investering hoeft te doen.

Wil je meer informatie over de lening van ABN-AMRO:
Meer over de GreenLoans lening

Wil je meer informatie over de lening van de Rabobank:
Meer over de Rabobank lening

Wil je meer informatie over de Nationale Energiebespaarlening:
Meer over de Nationale Energiebespaarlening

monteur overhandigd handleiding zonnepanelen installatie

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!