088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Zennewijnen
Zonnepanelen in Zennewijnen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zennewijnen

West Betuwe is hard aan het verduurzamen! Zo wordt de opbrengst van de windmolens van Betuwewind weer geïnvesteerd in het stimuleren van de natuur en biodiversiteit. Super gaaf! Daarnaast stappen steeds meer inwoners van de gemeente West Betuwe over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Deze besparing kan oplopen tot wel €1.143 per jaar! In West Betuwe profiteert al 25% van alle geschikte woningen van zonnepanelen.

Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2030 energieneutraal te zijn. Zonnepanelen verduurzamen je woning, je wekt namelijk ‘groene’ zonne-energie op. Goed voor het milieu en toekomstbestendig. Ga jij ook bijdragen? Doe een aanvraag en kom erachter of jouw dak geschikt is.

Wanneer je een aanvraag doet, ontvang jij van een persoonlijke adviseur een offerte met dakplan voor jouw woning, altijd in combinatie met een eerlijk advies. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zennewijnen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zennewijnen kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zennewijnen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zennewijnen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zennewijnen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zennewijnen

Al 3.867 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente West Betuwe gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente West Betuwe. Uit het onderzoek is gebleken dat 10.734 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. West Betuwe is al goed onderweg, maar liefst 3.867 daken zijn al voorzien van zonnepanelen! Dit betekent ook dat er nog veel woningen zijn die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

 

Duurzaamheid in West Betuwe

De gemeente West Betuwe streeft ernaar om in 2030 een energie neutrale gemeente te zijn. Dit houdt in dat de gemeente flink moet verduurzamen. Om te verduurzamen zijn zonnepanelen een zeer goede oplossing. Want zonnepanelen besparen flink op de CO2 uitstoot. In West Betuwe wordt al 2.416.875 kg CO2 per jaar bespaard met zonnepanelen. Dit staat gelijk aan het planten van 182.107 bomen!


Zennewijnen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zennewijnen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente West Betuwe er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente West Betuwe

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!