phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Wolphaartsdijk
Zonnepanelen in Wolphaartsdijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wolphaartsdijk

Gemeente Goes gaat voor groene daken! Steeds meer inwoners in de gemeente kiezen voor het opwekken van groene energie door middel van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. Zonneplan kan met trots vertellen dat wij hier deel van mogen uitmaken, er hebben namelijk al vele installaties plaatsgevonden in gemeente Goes .

Inwoners van Goes kunnen met 1.094 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.645 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €2.168.900.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Wolphaartsdijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wolphaartsdijk kende afgelopen jaar 1094 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wolphaartsdijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wolphaartsdijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wolphaartsdijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wolphaartsdijk

Al 2,645 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Goes gingen je voor.

Top daken in de gemeente Goes

Zonneplan heeft de daken in de gemeente Goes bekeken en is tot de conclusie gekomen dat die zeer geschikt zijn voor zonnepanelen. Wel moeten sommige buurten rekening houden dat ze in een beschermd stads-dorpsgezicht vallen. Dit betekent dat er een vergunning moet worden aangevraagd bij de gemeente. Dit geldt voor de volgende plekken:

 • Binnenstad van Goes
 • Kloetinge in de straten Jachthuisstraat, Geertesplein, Peperstraat, Lewestraat, Marktveld en Noordeinde

Goes energieneutraal in 2045

Uiterlijk in 2045 wil Goes energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 2.645 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Goes, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Wolphaartsdijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wolphaartsdijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Goes er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Goes

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan