088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Westvoorne
Zonnepanelen in Westvoorne

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


zonnepanelen Westvoorne

Westvoorne kleurt langzaam maar zeker steeds groener. Enkele burgers uit de gemeente hebben een training gevolgd en zijn nu benaderbaar als energiecoaches om energie te besparen. Daarnaast worden steeds meer scholen in de gemeente afvalvrij! Maar dat is nog niet alles. Met  daken met zonnepanelen is Westvoorne namelijk hard aan het verduurzamen. Met deze zonnepanelen wordt er gezamenlijk ook nog eens  bespaard. Ga jij ook besparen?

Deze zonnepaneelhouders besparen tot wel €1.143 per jaar. Naast dat zonnepanelen de eigen portemonnee helpen, helpt de aanschaf van zonnepanelen ook het milieu. Met de aanschaf van zonnepanelen zorg je namelijk dat er een stuk minder CO2 uitgestoten wordt.

Wil jij ook jouw portemonnee en het milieu helpen? Doe snel een dakcheck en kom erachter of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Westvoorne:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Westvoorne kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Westvoorne zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Westvoorne ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Westvoorne kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Westvoorne

Al 1.770 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westvoorne gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Westvoorne

Voor de start van het zonnepanelenproject Westvoorne heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het is ons opgevallen dat bepaalde plekken in de gemeente Westvoorne vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat jouw woning in Oostvoorne in de ontginningen Voornes Duin en wil je zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij jouw gemeente.

In de gemeente Westvoorne profiteren al  inwoners dagelijks van de zon. En dat is helemaal niet gek, aangezien je met zonnepanelen flink kan besparen op de energierekening. In de gemeente zijn echter nog veel woningen die ook kunnen profiteren. Maar liefst  woningen!

Zonnepanelen installateur Westvoorne

Ben je op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Westvoorne ? Onze monteurs van het Zonneplan installatiedepot in Moerkapelle komen graag bij je langs om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen. Het zou ook kunnen dat je bezoek krijgt van één van onze lokale Zonneplan Partners. Dit zijn ervaren installateurs gevestigd in Den Haag.

Al onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

 

Zonnepanelen kopen in Westvoorne

Westvoorne bereidt zich voor op de toekomst waarin de energie wordt gehaald uit schone energiebronnen, afval niet meer bestaat en onze omgeving klaar is voor de klimaatverandering. De ambities zijn hoog: een energieneutraal en circulair Westvoorne in 2040. Om dit mogelijk te maken zal de gemeente verder moeten verduurzamen. Zonnepanelen zijn hiervoor een uitstekende keuze.  Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Ze leveren niet alleen flinke besparing op maar het is ook nog eens goed voor het milieu en jij draagt direct bij aan de energietransitie in Nederland.

Westvoorne gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Westvoorne voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Westvoorne is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Westvoorne

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Westvoorne?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. allebei uit Den Haag.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Westvoorne?

  Zonnepanelen kopen in Westvoorne heeft voordelen. Op steeds meer daken in Westvoorne liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Westvoorne?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Westvoorne . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Westvoorne in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Westvoorne steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westvoorne er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westvoorne

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken