088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Westkapelle
Zonnepanelen in Westkapelle

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Westkapelle

Waarschijnlijk had je het al gezien, maar steeds meer mensen in de gemeente Westkapelle hebben zonnepanelen op hun dak geïnstalleerd. Inmiddels zijn er al 1.861 woningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien er afgelopen jaar zo’n 1.140 zonuren zijn gemeten in de gemeente Westkapelle . Ga jij dit jaar nog net als hen profiteren van de zon?

Inmiddels is in de gemeente Veere al 22% van de daken voorzien van zonnepanelen en de staat de gemeente op plek 46 van 355 in de tussenstand van duurzame gemeenten in Nederland. Met meer enthousiaste mensen over zonnepanelen kan een plek in de top 25 worden bereikt. Doe jij mee?

Waarom juist nu zonnepanelen in Westkapelle:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Westkapelle kende afgelopen jaar 1140 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Westkapelle zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Westkapelle ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Westkapelle kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Westkapelle

Al 1.861 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Veere gingen je voor.

Veel potentie in gemeente Westkapelle

In de gemeente Westkapelle zijn er veel woningen met geschikte daken voor zonnepanelen. Van alle koopwoningen in de gemeente is wel 74% geschikt. Alleen in delen van de stad Westkapelle moet rekening gehouden worden met een beschermd stadsgezicht. Dit komt door de rijke geschiedenis en de vele monumenten die de stad kent. Hier kunnen wel zonnepanelen geplaatst worden maar hier moet eerst een vergunning voor aangevraagd worden. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geplaatst worden.

Op naar de duurzame top

Vanuit de gemeente en de provincie zijn er doelstellingen die bijdragen aan het verduurzamen van de gemeente. Dit houdt in dat de gemeente in 2050 energieneutraal moet zijn. Jij kan hierbij een handje helpen door zelf duurzame energie op te wekken met zonnepanelen. Inwoners van de gemeente die beschikken over zonnepanelen zijn al goed op weg en voorkomen samen de verbranding van 1.163.125 KG aan kolen per jaar.


Westkapelle in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Westkapelle steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Veere er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Veere

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!