0475-227022Morgen open om 08:00 uur
Wessem
Zonnepanelen in Wessem

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wessem

Gemeente Maasgouw is trots op zijn mooie en afwisselende natuur. Dat is ook niet gek. Gemeente Maasgouw is omringt door veel groen en water. Om deze prachtige natuur te behouden zijn veel gemeentes in Nederland duurzaam bezig en werken ze mee aan de energietransitie. Zo is ook de gemeente Maasbouw bezig met duurzame stappen zetten. Dit komt niet alleen door de gemeente, maar ook de duurzame initiatieven van de inwoners dragen hier aan bij. Al veel inwoners in Wessem profiteren van zonne-energie.

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op. Hierdoor neem je minder stroom af van het net. Door het hoge aantal zonuren in Wessem , kan er veel stroom worden opgewekt. Extra goed voor de besparing dus. Check of jouw woning geschikt is en ontdek wat jij gaat besparen!

Na de postcodecheck neemt een adviseur contact op. De adviseur zal samen met jou kijken naar het aantal panelen dat op het dak verleden en jouw dak inmeten. Daarnaast houdt de adviseur rekening met jouw verbruik. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met het aantal panelen, de kosten en je totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Wessem:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wessem kende afgelopen jaar 1108 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wessem zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wessem ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wessem kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wessem

Al 3.334 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Maasgouw gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Wessem

Er zijn veel daken in gemeente Maasgouw die nog kunnen gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Maar liefst 6.301 daken zijn nog geschikt. Het is wel goed om te weten dat er in de gemeente op verschillende plekken een beschermd stadsgebied geldt. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van Maasgouw kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende plaatsen geldt een beschermd stadsgezicht:

 • Thorn, rondom de straten: Waterstraat, Beekstraat en Wal.
 • Wessem, rondom de straten: Steenweg, Maasstraat, Wallenstraat en Maasboulevard.
 • Stevensweert, rondom de straten: Veldstraat Oost, Molenstraat Noord, Molenstraat Zuid en Jan van Steffeswertplein.

 

Zonnepanelen installateur Wessem

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Wessem ? Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan komen wij graag bij je langs om te installeren. Onze installateurs in Wessem zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2 uit 19.124 beoordelingen.

Zonnepanelen kopen in Wessem

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Maasgouw energieneutraal is. Veel Maasgouwers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.334 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Wessem . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Wessem ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Wessem .

Wessem gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Maasgouwers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Maasgouw zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Maasgouw!

Vragen over zonnepanelen in Maasgouw

 • Waarom zonnepanelen kopen in Maasgouw?

  Zonnepanelen kopen in Maasgouw heeft voordelen. Op steeds meer daken in Maasgouw liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Maasgouw?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Maasgouw. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Maasgouw?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Wessem in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wessem steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Maasgouw er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Maasgouw

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!