phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Warstiens
Zonnepanelen in Warstiens

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Warstiens

Gemeente Leeuwarden is al goed bezig met verduurzamen. Zo zijn diverse monumenten voorzien van isolerende beglazing en is er een energieloket beschikbaar. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energie-rekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Een huishouden met zonnepanelen bespaart gemiddeld €820 per jaar. Zo bespaart de gemeente Leeuwarden jaarlijks gezamenlijk al €7.279.960. Daarnaast is er 5.548.750 CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 418.088 bomen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Warstiens:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Warstiens kende afgelopen jaar 1132 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Warstiens zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Warstiens ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Warstiens kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Warstiens

Al 8.878 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Leeuwarden gingen je voor.

Potentie in Leeuwarden

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van koopwoningen in de gemeente Leeuwarden. Een geschikt dak heeft genoeg ruimte voor zonnepanelen, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Uit het onderzoek blijkt dat er  19.818 daken in Leeuwarden zijn, die nog kunnen profiteren van zonnepanelen.

Let wel even op als je in het centrum of in het Nieuwe-Kanaalgebied woont. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Er is een vergunning van de gemeente nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Fossielvrij

De gemeente Leeuwarden heeft de ambitie om vrij te zijn van fossiele brandstoffen. Een belangrijke uitdaging is het verduurzamen van de woningvoorraad.  Er wordt fors ingezet op duurzame energie. Zonne-energie is daar een belangrijke vorm van. Zonneplan heeft ziet ernaar uit om zoveel mogelijk inwoners van Leeuwarden te voorzien van zonnepanelen! Met het gebruik van zonne-energie bespaar je op jouw energie-rekening en help je tegelijkertijd de gemeente met het behalen van de doelstelling.

 


Warstiens in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Warstiens steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Leeuwarden er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Leeuwarden

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan