088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Vlist
Zonnepanelen in Vlist

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vlist

Er is in gemeente Krimpenerwaard veel potentie voor zonnepanelen. Uit ons onderzoek is gebleken dat maar liefst 70% van de huizen in de gemeente geschikt is voor zonnepanelen. De kans is dus groot dat jouw huis ook geschikt is! Benieuwd hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk zonneplan aan.  

Inwoners van Krimpenerwaard kunnen met 1144 volle zonuren tot wel €820 per jaar besparen. Tot nu toe profiteren er al 2.274 inwoners van zonnepanelen. Samen besparen zij al €1.864.700 per jaar! Ook mee profiteren? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck!

Na de postcodecheck zal een adviseur jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een  offerte met info over het aantal panelen, de kosten en de besparing per jaar.

Waarom juist nu zonnepanelen in Vlist:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vlist kende afgelopen jaar 1082 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vlist zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vlist ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vlist kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vlist

Al 2.521 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Krimpenerwaard gingen je voor.

Krimpenerwaard CO2-neutraal in 2050

De gemeente Krimpenerwaard heeft als doel om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Om dit doel te behalen is het belangrijk dat de woningen in de gemeente duurzaam worden. Zonnepanelen zijn een eenvoudige optie om de woning te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen op de energierekening. Op dit moment zijn er 2.274 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap in de goede richting, maar het is nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Dus, doe jij ook mee met het verduurzamen van de gemeente?

Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Krimpenerwaard zijn verschillende plekken die beschermd stadsgebied zijn. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van Krimpenerwaard kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende plaatsen geldt een beschermd stadsgezicht:

 • Schoonhoven, in het centrum van Schoonhoven geldt een beschermd stadsgezicht.
 • Haastrecht, alle huizen langs de Vlist en de Boezem van Bergambacht zijn beschermd stadsgezicht. Ook de huizen langs de Provincialeweg, Grote Haven, Veerstraat, Kerkstraat, Kraanstraat en Wagenmakersstraat vallen hieronder.

Vlist in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vlist steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Krimpenerwaard er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Krimpenerwaard

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!