0575-760400Bereikbaar tot 20:30 uur
Vierakker
Zonnepanelen in Vierakker

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vierakker

Bronckhorst zet zich in om de gemeente te verduurzamen. Het gemeentehuis is zo duurzaam mogelijk gebouwd. Dit is een voorbeeld voor de rest van de gemeente. Afgelopen jaar telde Bronckhorst 1.027 zonuren. Door in Vierakker zonnepanelen te nemen in, kun jij ook gaan profiteren van deze zonuren! Ben jij benieuwd hoeveel de inwoners van Bronckhorst samen besparen?

De inwoners van Bronckhorst besparen samen €4.295.394 door het gebruik van zonnepanelen. Dat is een flink aantal! Al 32% van Bronckhorst heeft al zonnepanelen op hun daken liggen. Zij besparen behoorlijk op hun energierekening!

Benieuwd of jij ook kan profiteren, doe dan de gratis postcode check! Een adviseur gaat hier vervolgens nauwkeurig naar kijken. Je krijgt persoonlijk advies. Zowel het persoonlijke advies als de postcodecheck zijn gratis.

Waarom juist nu zonnepanelen in Vierakker:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vierakker kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vierakker zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vierakker ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vierakker kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vierakker

Al 3.758 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bronckhorst gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Vierakker

In de gemeente is sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er vanwege de cultuurhistorische waarde niet zomaar aanpassingen mogen worden gedaan aan deze gebouwen. Als jouw woning binnen dit beschermde gebied valt, kun je contact opnemen met de gemeente. Er is sprake van beschermd stadsgezicht in de volgende gebieden:

 • Het noordwesten van Bronkhorst
 • Noordoosten van Hummelo
 • Zuidoost onder de Rijksweg in Laag-Keppel

Voor een specifieker beeld van het beschermd stadsgezicht verwijzen wij je door naar de gemeente. Valt jouw woning niet binnen deze gebieden? Dan kun je zonder vergunning een persoonlijk Zonneplan aanvragen.

Zonnepanelen installateur Vierakker

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vierakker ? Onze vakkundige monteurs en installatiepartners komen graag bij jou langs. Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd, werken volgens de normen van NEN-3140 en laten alles netjes achter. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we bij je langs in Vierakker om de zonnepanelen te installeren.

Direct wanneer de zonnepanelen op het dak liggen beginnen ze met het genereren van jouw opbrengsten. Deze live opbrengsten kun je makkelijk op elk moment in de gaten houden dankzij de Zonneplan app. De informatie die naar de app wordt gestuurd is tevens versleuteld dankzij de 4g verbinding. Zo komt jouw data niet ergens anders terecht.

Zonnepanelen kopen in Vierakker

Bronckhorst werkt aan een duurzame en leefbare woon- en werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt en aan mee kan doen. De gemeente streeft ernaar om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. De bedrijfsterreinen zijn al bezig om energiepositief te worden. Door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen, help je de gemeente bij het behalen van de doelstelling! Wil jij zonnepanelen kopen in Vierakker ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Vierakker .

Vierakker gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Vierakker voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Vierakker zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor variabele prijzen die veranderen per uur en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Vierakker is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Bronckhorst?

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bronckhorst?

  Zonnepanelen kopen in Vierakker heeft voordelen. Op steeds meer daken in Vierakker  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld  €1.143  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bronckhorst?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bronckhorst. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bronckhorst

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot bij Vierakker is in Arnhem. Vanuit hier installeren onze Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de buurt twee lokale Zonneplan partners. Deze zijn gevestigd in Terborg en Doetinchem. Samen verduurzamen wij Vierakker en de rest van de lokale regio rond!


Vierakker in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vierakker steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bronckhorst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bronckhorst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!