043-2061007Bereikbaar tot 18:00 uur
Valkenburg aan de Geul
Zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Valkenburg aan de Geul

Zonnepanelen zijn steeds populairder in Valkenburg aan de Geul . Zo heeft het Stadshuis in Valkenburg al 292 zonnepanelen aangeschaft en heeft ook Hotel Valkenburg By Mercure zonnepanelen op het dak liggen. Steeds meer huishoudens maken de overstap naar zonne-energie. Zonnepanelen verlagen de maandelijkse energierekening. Wil je weten hoeveel je kunt besparen?

De huishoudens met zonnepanelen in de gemeente Vlakenburg aan de Geul hebben in 2021 gezamenlijk maar liefst bespaard. Dit komt neer op een gemiddelde besparing van €1.143 per huishouden. Het is dus niet vreemd dat al inwoners van de gemeente hebben gekozen voor zonnepanelen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op. Deze persoonlijke adviseur verwerkt jouw wensen en energieverbruik in een dakplan. In dit plan staat informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en besparingen.  Al inwoners uit Valkenburg aan de Geul deden een aanvraag voor zonnepanelen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Valkenburg aan de Geul kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Valkenburg aan de Geul zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Valkenburg aan de Geul ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Valkenburg aan de Geul kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul

Al 1.236 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Valkenburg aan de Geul gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Valkenburg aan de Geul. Huizen die niet geschikt zijn voor zonnepanelen, omdat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn er in dit onderzoek uitgefilterd. Uit het onderzoek blijkt dat koopwoningen in de gemeente Valkenburg aan de Geul geschikt zijn voor zonnepanelen.

In de gemeente Valkenburg aan de Geul is er op verschillende plaatsen beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat dit gebied een bijzonder cultuurhistorisch karakter heeft. Dit geldt voor de gebieden: Oud Valkenburg, Sint Gerlach en het centrum van Valkenburg. Bij installaties op woningen op deze plaatsen moet eerst een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. In de rest van de gemeente Valkenburg aan de Geul geldt er geen beschermd stadsgezicht en kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geïnstalleerd worden.

Zonnepanelen installateur Valkenburg aan de Geul

Wanneer jij akkoord gaat met jouw zonneplan kun je zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvind. Met de zelfplanner kun je gemakkelijk zien welke data er in Valkenburg aan de Geul beschikbaar zijn om de installatie te plaatsen. Kies een datum en tijdstip dat jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat jouw zonnepaneleninstallatie die dag op jouw dak ligt. Je begint dan direct met verdienen en ziet de opbrengsten heel overzichtelijk terug in de Zonneplan app.

Wij hebben al heel veel huishoudens blij mogen maken met een mooie zonnepaneleninstallatie. Dat onze klanten tevreden met ons zijn kun je terugzien in ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4. Met dit cijfer zijn wij natuurlijk heel blij. ben je ook nog geïnteresseerd in de ervaringen van mensen bij jou uit de buurt? Check dan de klantervaringen bij jou in de omgeving.

Zonnepanelen kopen in Valkenburg aan de Geul

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Valkenburg aan de Geul energieneutraal is. Veel inwoners van Valkenburg aan de Geul zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Valkenburg aan de Geul . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Valkenburg aan de Geul ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul .

Valkenburg aan de Geul gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Valkenburg aan de Geul voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Valkenburg aan de Geul !

Vragen over zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul

 • Waarom zonnepanelen kopen in Valkenburg aan de Geul?

  Zonnepanelen kopen in Valkenburg aan de Geul heeft voordelen. Op steeds meer daken in Valkenburg aan de Geul liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Valkenburg aan de Geul?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Valkenburg aan de Geul in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Valkenburg aan de Geul steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Valkenburg aan de Geul er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!